Головна Новини Політика України 2024 Нардеп зрадів, що роботу ВР заблокували: що небезпечного було в порядку денному
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп зрадів, що роботу ВР заблокували: що небезпечного було в порядку денному

ВР планувала підняти податки для українців

23 липня 2024, 16:21
Поділіться публікацією:

Народний депутат Ігор Фріс прокоментував блокування парламентської трибуни представниками опозиції через те, що у порядок денний не був внесений законопроект про заборону УПЦ МП.

Нардеп зрадів, що роботу ВР заблокували: що небезпечного було в порядку денному

Блокування ВР

"З одного боку блокувати трибуну — блокувати проекти, які є нагальними і потрібними. З іншого — це вираз політичного супротиву та політичної волі, потрібно голосувати те що вважається першочерговим", — написав у Фейсбуці Фріс.

За його словами, закон про припинення релігійних організації країн агресора — важливий.

"Не про заборону релігії та церкви. Не про обмеження свободи віросповідання. Саме про припинення релігійних організацій того хто вбиває твоїх громадян і нічого іншого", — відзначив нардеп.

Окрім того, він додав, що зрадів, коли роботу парламенту заблокували.

"Подивившись на порядок денний і побачивши підняття податків для українців, зрадів що заблокували трибуну", — додав Фріс.

У свою чергу нардеп Олексій Кучеренко підкреслив, що головна тактична мета диктатора Володимира Путіна — срач і роздрай в Україні.

"З сумом спостерігаю як він схоже її поступово досягає", — додав політик.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що після голосування за продовження воєнного стану та загальної мобілізації народні депутати від опозиції заблокували парламентську трибуну. Говорять, що начебто вони готові блокувати роботу парламенту до 20 серпня, якщо їх вимоги не будуть виконані. Як повідомила Ірина Фріз, нардепи мають чітку вимогу — включення в порядок денний законопроект про заборону російської церкви в Україні. Мета — захист національних інтересів. Завдання — геть московського попа з нашої держави.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини