Головна Новини Політика України 2024 Нардеп про «відпустку» ВР: Влада хоче по-тихому заморозити соцвиплати для «холопів»
commentss НОВИНИ Всі новини

Нардеп про «відпустку» ВР: Влада хоче по-тихому заморозити соцвиплати для «холопів»

У ВР є багато законопроектів, які потрібні військовим, але пленарне засідання буде аж 21 серпня

25 липня 2024, 10:17 comments2654
Поділіться публікацією:

Народний депутат, який зараз воює на фронті, Сергій Рудик, розкритикував рішення фактично "заморозити" роботу Верховної Ради на місяць, адже наступне пленарне засідання планується аж на 21 серпня.

Нардеп про «відпустку» ВР: Влада хоче по-тихому заморозити соцвиплати для «холопів»

Сергій Рудик

"Верховна Рада пішла на канікули? Ви тільки на хвилинку уявіть ситуацію: ми з побратимами зібрали зброю і всі дружно поїхали на місяць у відпустку (море-озера і все таке). Війна ж зачекає? Скажете, таке дикунство не вкладається в голові? Ні, цілком реальна картина. Парламент воюючої країни закрили на амбарний замок на цілий місяць, до 21-го серпня. Воєнні законопроекти (а їх зависло немало) – пофіг. Корупція, євроінтеграція, ревізія бюджету – фіолетово. Реформа митниці, де мільярди розтягують по кишенях – не на часі", — написав у Фейсбуці Рудик.

При цьому він підкреслив, що насправді багатьом зараз вигідна заморозка роботи парламенту.

"По-перше, без рішення парламенту уряд протягує Бюджетну резолюцію на 25-27 роки. А там, знаєте, замороження соцвидатків для холопів, то краще прийняти "по-тихому". По-друге, треба пригальмувати скандальне питання з УПЦ ФСБ. Трохи пошуміли і вистачить. Приймати не можна, якось невдобно вийде перед союзничками з ОПЗЖ, а може й по-тихому вже виставили московську церкву на торги з русскіми", — відзначив нардеп-військовий.

За його словами, те, що зараз роблять з парламентом – це справжній злочин.

"Руйнувати законодавчий орган і гальмувати з законами, які посилюють нашу обороноздатність, це дурість і робота на ворога", — додав нардеп.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Україну чекає заморожування соцвиплат на три роки, якщо Верховна Рада найближчим часом не збереться на засідання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини