Головна Новини Політика України 2024 На Україну чекають 3-4 дуже важких місяці: Данілов розповів про новий план Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

На Україну чекають 3-4 дуже важких місяці: Данілов розповів про новий план Путіна

Військова підтримка агресора РФ з боку Ірану і КНДР точно не допоможе Москві, вважає Олексій Данілов

21 березня 2024, 18:20
Поділіться публікацією:

РФ планує розгорнути кампанію з дискредитації  української влади, на Україну чекає непрості та важкі 3-4 місяці. В Києві  готові до будь-яких викликів, а Москві не стане в нагоді її підтримка  Іраном та КНДР. Про це наголосив секретар РНБО Олексій Данілов.

На Україну чекають 3-4 дуже важких місяці: Данілов розповів про новий план Путіна

Олексій Данілов (фото з відкритих джерел)

Під час ефіру всеукраїнського телемарафону UA Разом він спинивсь на тому, що Росія робитиме маніпуляційний  акцент на нездатності України провести вибори під час війни.

"Три-чотири місяці в нас будуть дуже важкими, тому що Росія зараз розгортає дуже потужну кампанію з дискредитації нашого керівництва. Вони починають розповідати, що вони проводять вибори під час війни, а ми не проводимо. Але ми готові до будь-яких викликів", — наголосив  посадовець.

Ще Данілов   застеріг, що військова допомога, яку надають КНДР та Ірану РФ не врятують.

"Що стосується допомоги від диктаторських режимів, то вона їм (росіянам — ред.) точно не допоможе", — підсумував секретар РНБО.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Данілов різко реагує на мирний план Китаю. Секретар РНБО Олексій Данілов відреагував на пропозицію Китаю щодо мирних переговорів з Росією, за яких Україна має поступитись своїми територіями. Під час критики в бік китайського посланця Лі Хуея Данілов, ймовірно, випадково нецензурно висловився намагаючись сказати прізвище дипломата КНР. 

Секретар РНБО Олексій Данілов відреагував на пропозицію Китаю щодо мирних переговорів з Росією, за яких Україна має поступитись своїми територіями. Під час критики в бік китайського посланця Лі Хуея Данілов, ймовірно, випадково нецензурно висловився намагаючись сказати прізвище дипломата КНР.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 березня 2024, 18:53

Не треба ототожнювати Хунту з народом. Якщо "Росія зараз розгортає дуже потужну кампанію з дискредитації нашого керівництва" то часи будуть важкими у корумпованих поплічників Фюрера, а потім Трамп почне діяти. Гаага Нюрнберг все ближче і виплескувати свій неспокій на загал не допоможе!


Новини