Головна Новини Політика України 2024 Данілов різко реагує на мирний план Китаю: нецензурно перекрутив ім'я (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов різко реагує на мирний план Китаю: нецензурно перекрутив ім'я (ВІДЕО)

Олексій Данілов відповів на мирні ініціативи Китаю, які передбачають втрату деяких територій України та випадково потрапив у курйозний випадок, коли обмовився з прізвищем спецпредставника Китаю Лі Хуея.

21 березня 2024, 14:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Секретар РНБО Олексій Данілов відреагував на пропозицію Китаю щодо мирних переговорів з Росією, за яких Україна має поступитись своїми територіями. Під час критики в бік китайського посланця Лі Хуея Данілов, ймовірно, випадково нецензурно висловився намагаючись сказати прізвище дипломата КНР.

Данілов різко реагує на мирний план Китаю: нецензурно перекрутив ім'я (ВІДЕО)

Секретар РНБО Олексій Данілов. Фото з відкритих джерел

В ефірі телемарафону Олексій Данілов заявив, що Україна буде сама вирішувати питання про можливі мирні переговори щодо закінчення війни. Зокрема це стосувалось мирних ініціатив, які пропонує Китай.

"Щодо Лі Хуея, я хочу всім нагадати: без нас ніхто нашу долю вирішувати не буде. Ми не дозволимо нікому, жодній країні, без нас, без волі нашого народу щось там вирішувати", — наголосив Данілов.

Далі секретар РНБО продовжив критику та випадково обмовився говорячи про спеціального представника Китаю Лі Хуея, який займається питаннями війни в Україні.

"Я не розумію, хто може нашими територіями, нашими землями отак брати і розкидуватися. Тому що якомусь Х*ї, я перепрошую, прізвище як там, або ще комусь там, що вони мають це вирішувати", — заявив Олексій Данілов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Китай відреагував на звинувачення щодо постачання зброї до Росії. Китайський посол у Швейцарії Ван Шитін заявив, що така критика невиправдана, а КНР весь час наполягає на мирному закінченні війни в Україні, тому Пекін і просуває такі переговори на міжнародній арені.

Також "Коментарі" писали про Китай, який закликав зібрати міжнародну конференцію для вирішення війни в Україні. За словами, очільника МЗС Китаю Ван Ї потрібно розглянути усі мирні плани закінчення війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

хунта

11 квітня 2024, 17:14

он сколько депутатов -врачей-прокуроров-- чиновников а моби лизацию провести не могут ?

хунта

11 квітня 2024, 17:12

а хуи можно шастать ?


Новини