Головна Новини Політика України 2024 Голова ВР назвав найкращого прем'єр-міністра за всю історію України
commentss НОВИНИ Всі новини

Голова ВР назвав найкращого прем'єр-міністра за всю історію України

Руслан Стефанчук описав якості прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, якого вважає найкращим в українській історії.

29 липня 2024, 15:37
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук вважає Дениса Шмигаля найкращим прем'єр-міністром України за всю її історію. Стефанчук пояснює свої слова тим, що Шмигаль є технократом та трудоголіком.

Голова ВР назвав найкращого прем'єр-міністра за всю історію України

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. Фото з відкритих джерел

Руслан Стефанчук в інтерв'ю "Українським новинам" розповів про найкращого прем'єр-міністра за всю історію України.

"На моє глибоке переконання, Денис Анатолійович є найкращим прем'єр-міністром за всю історію України. Тому що він технократ і очолює технократичний уряд. Я вважаю, що і до моменту повномасштабного вторгнення, і з моменту повномасштабного вторгнення він завжди був на місці, він є, в хорошому розумінні, трудоголіком своєї справи та дуже глибоко розбирається в процесах, які існують в державі", — пояснив свої слова голова Верховної Ради.

Також Руслан Стефанчук прокоментував інформацію щодо можливості звільнення прем'єр-міністра Дениса Шмигаля. За його словами, зміна уряду з дотриманням вимог щодо воєнного стану малоймовірна. Однак голова ВР вказує, що Шмигаля можуть звільнити, якщо внесуть певні зміни та доповнення до 10 статті, які дозволять зробити звільнення прем’єр-міністра можливим під час дії воєнного стану.

"Тому я б розділив політичну і юридичну річ. З юридичної в мене є сумніви, і я підтримую те, що ви говорили, те, що говорили юристи, Федір Веніславський, що сьогодні немає можливості з повним дотриманням закону змінити уряду", — наголосив Стефанчук.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що нардеп розповів про "міністропад" в уряді та назвав тих, хто найближчим часом втратить свої посади.

Також "Коментарі" писали, що Стефанчук дав рекомендації для парламенту щодо змін для позбавлення повноважень народних депутатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини