Головна Новини Політика України 2024 Експерт про намір Порошенка йти в президенти: Електоральну насолоду отримає інший
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт про намір Порошенка йти в президенти: Електоральну насолоду отримає інший

Лідер «Європейської солідарності» Петро Порошенко заявив, що буде приймати участь у президентських виборах. Проте, як відзначив у Фейсбуці політтехнолог Олег Постернак, шансів у нього повернутися на Банкову немає

3 квітня 2024, 16:43 comments2301
Поділіться публікацією:

Лідер "Європейської солідарності" Петро Порошенко заявив, що знову хоче висунути свою кандидатуру на наступних президентських виборах в Україні.

Експерт про намір Порошенка йти в президенти: Електоральну насолоду отримає інший

Петро Порошенко

На думку Олега Постернака, в цій ситуації Порошенко виглядає, як колишній абюзер.

"Це приблизно така ситуація, коли колишній аб'юзер дивиться на фотокартки своєї дівчини і розуміє, що більше йому такої гарної "шари" не буде ніколи, але продовжує несамовито по ночам надзвонювати в бажанні задовольнити свою статеву насолоду"
, — відзначив експерт.

При цьому він підкреслив, що у Порошенка немає шансів знову стати президентом.

"Електоральну насолоду отримає інший"
, — додав політтехнолог.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що лідер "Європейської солідарності", народний депутат Петро Порошенко заявив про те, що балотуватиметься на посаду президента. За його словами, щоб вибори в Україні все ж відбулися, необхідно спершу досягнути успіху в бойових діях.

Разом з тим відомо, що згідно із даними березневого дослідження, коли українців питали, кого б вони обрали президентом, якщо б вибори відбулися цього року, Порошенко отримав би менше п’яти відсотків голосів. Зокрема, за нього б проголосували 4,8% респондентів. Лідерами  у цьому опитуванні виявилися колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та чинний президент Володимир Зеленський. За них би проголосували 31,3% та 21,7% респондентів відповідно.

До речі, один час була популярна теорія, що нібито в "Європейській солідарності" розуміють, що Порошенко не зможе перемогти на президентських виборах. Буцімто саме тому вони придумали комбінацію, коли Залужний стає президентом, а Порошенко при ньому очолює уряд. Нібито саме тому прихильники Порошенка були надзвичайно обурені, коли Залужного вирішили відправити в Британію працювати послом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини