Головна Новини Політика України 2024 Порошенко заявив, що піде в президенти і назвав необхідну для цього умову
commentss НОВИНИ Всі новини

Порошенко заявив, що піде в президенти і назвав необхідну для цього умову

Лідер «Європейської солідарності» Петро Порошенко в інтерв'ю каналу Al Jazeera повідомив, що планує балотуватися в президенти України. За його словами, для цього треба спершу завершити бойові дії

3 квітня 2024, 09:47 comments8025
Поділіться публікацією:

Петро Порошенко заявив, що буде приймати участь у президентський виборах.  

Порошенко заявив, що піде в президенти і назвав необхідну для цього умову

Петро Порошенко

"Якщо ви питаєте мене, чи планую я брати участь у наступних виборах, — так"
, — сказав він.

При цьому народний депутат підкреслив, для того, щоб вибори в Україні відбулися, необхідно спершу
досягти успіху в бойових діях.

Окрім того, Порошенко підкреслив, якщо Україна вступить в Європейський Союз, то він балотуватиметься до Європарламенту.

При цьому, як підкреслив політичний аналітик Павло Нусс, інформація про те, що Порошенко прийматиме участь у наступних президентських виборах, ні для кого не є таємницею.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на початку березня було проведене опитування із приводу того, за кого українці голосували б, якби президентські вибори відбулися цього року. Так от, більшість українців віддали б свої голоси за колишнього Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та чинного президента Володимира Зеленського. За них би у першому турі виборів проголосували б 31,3% виборців та 21,7% відповідно. При цьому кандидатуру Петра Порошенка підтримали б лише 4,8% респондентів.

При цьому, на думку політологів, насправді в 2019 році у Порошенка не було жодного шансу, щоб переобратися президентом. За їх словами, в Україні ні один президент не зможе двічі обіймати термін очільника України, і приклад Леоніда Кучми є винятком із правил. Також експерти вважають, що насправді у 2019 році Володимир Зеленський зайняв місце не Порошенка, отримавши перемогу на виборах, а лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко, бо саме такою тоді була соціологія.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

8 квітня 2024, 07:19

навіщо йому йти в президенти, краще б очолив гей парад на Хрещатику, який він започаткував разом з Аваковим в рамках своєї європейскості.

Юрко

5 квітня 2024, 18:23

Україні потрібен президент українець! Не по паспорту, а по духу і крові.

Николай

5 квітня 2024, 09:44

Ярослав, Вот такие тупорылые безграмотные существа только и могут поддерживать этого проходимца! Сначала научись без ошибок писать, а потом будешь рекламировать это дерьмо!

Николай

5 квітня 2024, 09:40

А как-же барыга сможет пропустить такой шанс, когда воевать не надо, а денег на восстановление Украины будет предостаточно, где можно прилично нажиться, пропустив часть через свои фирмы-прокладки... Неужели этот ублюдок не понимает, что народ готов его разорвать на части, появись он без охраны на улице, а не то что голосовать за него? Он привёл войну в Украину за время своего президентства, нажился на войне, а сейчас снова готов грабить страну и каждого из нас, как ограбил введя субсидии и европейские тарифы. Его место в ВИП камере с конфискацией всего имущества!

Ярослав

5 квітня 2024, 08:31

Вперед , Петро Олексійович .А зе-лень най гвкає !

Oleg

4 квітня 2024, 11:48

Не дай Бог

Николай

4 квітня 2024, 09:29

Ох і чорт галімий, Барыга привёл войну в Украину и потерю части территории - отдал Крым со своим пастором, Гиркина пропустил с десятком боевиков в открытом поле, артсклады уничтожил, подписал невыполнимые минские соглашения с условием разминирования границы с Крымом и т.д.

Николай

4 квітня 2024, 09:24

Это быдло может баллотироваться только в ИТК, за свои наворованные капиталы сможет выбрать камеру с удобствами! Эта гнида всю жизнь пробыла на государственной службе при всех президентах и стала миллиардером и снова рвётся к корыту когда настанет мир, когда воевать не надо, а только грабить деньги, выделенные на восстановление Украины, опять будет всё проводить через свои фирмы-прокладки, как через "Ленинскую кузню" пропускал все оборонные заказы...

Григорій

4 квітня 2024, 08:49

Петро Порошенко здав Путіну Крим і половину Донбасу! І після цього він збирається іти в президенти? Для чого? Щоб повернути Украхну під владу Путіна? Чи, може, нагодувати Росію рошенками, бо свої вже наїлися!

Ох і чорт галімий

4 квітня 2024, 08:33

петя, кури бамбук! чортів зрадник! всю країну обікрав, Крим і Донбас віддав! ніх не зробив за роки правління, зато ху*лу відсмоктав! ШОКОЛАДНОГО ЗА ГРАТИ, А НЕ В ПРЕЗИДЕНТИ!!!!!!!

Валентин

4 квітня 2024, 08:09

Этот выродок посягнул на самое главное, на православную церковь, и такие ублюдки как Петя всегда выкрутятся в любой ситуации, не удивлюсь если он "возглавит" побеждённую Украину и станет другом России.

фєдя

3 квітня 2024, 20:13

Йди за російським кораблем.

Володимир

3 квітня 2024, 19:00

коли вже їх посадять за розкрадання держави. все мало хоче до кормушки

Партия 5.10

3 квітня 2024, 18:14

Никак не угомонится Порохатая сволота !


Новини