Головна Новини Політика України 2024 Доповіді міністрів були непереконливі: ким незадоволений Зеленський
commentss НОВИНИ Всі новини

Доповіді міністрів були непереконливі: ким незадоволений Зеленський

Володимир Зеленський сказав, доповіддю яких міністрів залишився незадоволеним

сьогодні, 21:15
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський прокоментував скандал із МСЕК та зазначив, якими міністерствами був незадоволений. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на вечірнє звернення Зеленського. 

Доповіді міністрів були непереконливі: ким незадоволений Зеленський

Фото портал "Коментарі"

За словами Президента України, в країні має бути персональна відповідальність та кадрові рішення через ситуацію зі скандалами щодо МСЕК. Зокрема, проведуть повний аудит пенсій та інших нарахувань усім посадовцям, які “отримали” інвалідності.

Також Зеленський заявив, що заслухав сьогодні доповіді щодо цієї ситуації від міністра охорони здоров’я України Віктора Ляшка, та міністра соціальної політики України Оксани Жолнович.

"Були, на жаль, дуже непереконливі доповіді міністра охорони здоров’я України та міністра соціальної політики України. Окремо треба пройтися по всіх горизонталях місцевої влади", — сказав Президент України.

Варто зазначити, що Жолнович була призначена на посаду глави Мінсоцполітики 19 липня 2022 року. А Ляшко з 11 березня 2020 був головним санітарним лікарем України, а 20 травня 2021 року очолив МОЗ.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що в Україні будуть кардинальні зміни щодо МСЕК. На сайті Президента України з'явився указ №732/2024 Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 22 жовтня 2024 року "Щодо протидії корупційним та іншим правопорушенням під час встановлення інвалідності посадовим особам державних органів".

Документ передбачає проведення чималої кількості перевірок та ліквідацію комісій. Детальніше про ситуацію читайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини