Головна Новини Політика України 2024 Чи потрібно зараз створювати міністерство повернення українців: що думають у ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи потрібно зараз створювати міністерство повернення українців: що думають у ЗСУ

В Україні хочуть створити міністерство повернення українців

5 вересня 2024, 21:13
Поділіться публікацією:

Заступник Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін розкритикував ідею створення міністерства повернення українців.

Чи потрібно зараз створювати міністерство повернення українців: що думають у ЗСУ

«СН» ініціюють створення нового міністерства. Фото з відкритих джерел

"Судячи з ініціативи що створення "міністерства повернення українців", ми вже вирішили всі інші важливі питання в Україні", — заявив Максим Жорін.

За його словами, на сьогоднішній день було б більш актуально створити "міністерство будівництва укріплень", "міністерство мотивації до служби в армії" та "міністерство вчасних затримань проросійських агентів".

Як відомо, в Україні планують створити міністерство повернення українців. Наразі тривають обговорення кандидатів, які могли б очолити нове міністерство.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники можуть захопити Покровськ, але це не означає, що окупація міста обов'язково станеться, заявив військовослужбовець ЗСУ Кирило Сазонов. "Ключове слово "можемо". Можемо втратити Покровськ, можемо не втратити. Це війна. Тут залежить від багатьох факторів. Ворог може знайти якісь резерви, але й ми можемо знайти якісь резерви. Може підійти більше снарядів, то взагалі їх не підпустимо", — сказав Кирило Сазонов. Військовий не виключає, що окупанти спробують відрізати угруповання української армії на Донеччині від Запорізького угруповання.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський заявив, що ухвалив рішення про необхідність звільнення голови МЗС Дмитра Кулеби, оскільки йому "бракує енергії для просування надання зброї Україні". На зустрічі президента з фракцією "СН" не йшлося про подальше працевлаштування вже колишнього міністра юстиції.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини