Головна Новини Політика України 2024 Безугла пояснила, як так сталося, що вона досі є членом фракції «Слуга народу»
commentss НОВИНИ Всі новини

Безугла пояснила, як так сталося, що вона досі є членом фракції «Слуга народу»

Віце-спікер Верховної Ради Олександр Корнієнко заявив, що у парламент не надходило заяви від Мар’яни Безуглої про вихід із фракції «Слуга народу». Сама Безугла стверджує, що заяву подавала, але її завернули

28 березня 2024, 14:48
Поділіться публікацією:

Віце-спікер Верховної Ради Олександр Корнієнко повідомив про те, що нардеп Мар’яна Безугла продовжує залишатися у складі фракції "Слуга народу". За його словами, станом на зараз, від неї не надходило жодних заяв про вихід із фракції, повідомив у Телеграмі нардеп Ярослав Железняк.

Безугла пояснила, як так сталося, що вона досі є членом фракції «Слуга народу»

Мар'яна Безугла

Натомість Безугла заявила, що вона таки подавала заяву на вихід із фракції, проте її нібито завернули через неправильне оформлення.

"Я подавала заяву на вихід із фракції, але її завернули, "неправильно оформлена". Коротше, формально не відпускають"
, — заявила Безугла.

При цьому вона підкреслила, що вийшла із партії "Слуга народу". Всі процедури щодо цього були пройдені.

"Всі питання до керівництва фракції"
, — підкреслила нардеп.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у січні нардеп Мар’янаБезугла заявила про намір вийти із фракції та партії "Слуга народу". Таке рішення було прийняте на фоні скандалу, який розгорнувся довкола неї. В той час Безугла нещадно критикувала Валерія Залужного, який тоді працював на посаді Головнокомандувача ЗСУ. Вона навіть проводила опитування із приводу того, чи варто його відправити у відставку, а також влаштовувала голосування за кандидатури його ймовірних наступників.

Скандал був настільки сильний, що в рідній фракцій Безуглої нібито почали критикувати її дії, які шкодять іміджу президентської сили. Саме тоді нардеп і заявила про те, що вона готова покинути партію, але не президента. Безугла додала, що під час війни їй не потрібні ні слабка партія, ні слабка фракція і пообіцяла і далі працювати в інтересах країни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини