Головна Новини Політика України 2024 Безугла шокувала повідомленням про те, хто «рветься» в міністри оборони
commentss НОВИНИ Всі новини

Безугла шокувала повідомленням про те, хто «рветься» в міністри оборони

Народний депутат Мар’яна Безугла заявляє, що, буцімто, генерал Руслан Хомчак хоче стати наступним міністром оборони

23 травня 2024, 17:05 comments3303
Поділіться публікацією:

Як заявила у Фейсбуці народний депутат Мар’яна Безугла, нібито генерал Руслан Хомчак хоче стати наступним міністром оборони.

Безугла шокувала повідомленням про те, хто «рветься» в міністри оборони

Руслан Хомчак

"Отже, Руслан Хомчак за підтримки Головнокомандувач ЗС України Олександра Сирського рветься в міністри оборони",
- заявила Безугла.

Із цього приводу нардеп навіть організувала на своїй сторінці у Фейсбуці голосування і запитала, чи українці хочуть бачити Хомчака на посади міністра оборони, чи ні.

Наразі 90% опитаних відзначають, що вони проти того, аби Хомчак очолив міністерство оборони. В коментарях до допису вони вказують про те, що нібито саме Руслан Хомчак несе цілковиту відповідальність за "Іловайський котел" та загибель українських військових.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, що за інформацією журналіста Юрія Бутусова, після відставки Олександра Кубракова, міністерство інфраструктури може очолити діючий міністр оборони Рустем Умєров. Нібито на посаду міністра на Банковій шукають медійного військового, який би сподобався українцям. Втім, в РНБО категорично спростовували такі заяви. Там навіть підкреслювали, що такими заявами Бутусов грає на користь ворога, адже мова йде про посаду міністра оборони, яка під час війни є дуже важливою.

Окрім того, Безугла неодноразово потрапляла в скандали, які пов’язані із військовими керівництвом країни. Вона колись навіть організовувала опитування із приводу того, чи хочуть українці відставки Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та із приводу того, хто його може замінити. Зараз Безугла виступає вже проти Сирського і критикує його за створення, так званої "генеральської фракції".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини