Головна Новини Політика України 2024 Зустріч нардепа Княжицького з агентом ФСБ Сівковичем. Від Порошенка вимагають реакції
commentss НОВИНИ Всі новини

Зустріч нардепа Княжицького з агентом ФСБ Сівковичем. Від Порошенка вимагають реакції

Народний депутат від «Європейської солідарності» Микола Княжицький нібито зустрівся з агентом ФСБ Володимиром Сівковичем. Як вважає політолог Петро Олещук, нардепом повинні зайнятися правоохоронці

28 березня 2024, 12:00 comments3744
Поділіться публікацією:

Народний депутат від "Європейської солідарності" Микола Княжицький нібито зустрівся зі зрадником та агентом ФСБ Володимиром Сівковичем. За словами політолога Петра Олещука, це наштовхує на думку, що кремлівський диктатор Володимир Путін та економіка країни-агресора були дуже довго та дуже міцно інтегровані в українську державу, її економіку та політикум.

Зустріч нардепа Княжицького з агентом ФСБ Сівковичем. Від Порошенка вимагають реакції

Княжицький і Сівкович

Політолог нагадав, що Сівкович був відомим колишнім КГБістом та діючим представником ФСБ і на момент зустрічей з Княжицьким вже ходив під держзрадою і перебував в Росії.

"Навряд його кум Микола Княжицький цього не знав. Більше того, в них були спільні справи, вони формували українську політику через громадські організації, де були співзасновниками"
, — написав у Фейсбуці політолог.

Окрім того, за його словами,  Княжицький ще з початку 2000-х працював помічником Сівковича, який потім готував сотні ІПСошних операцій, розгін Майдану, мережі "кротів" в Україні та багато іншого. Незважаючи на це, соратник екс-президента Петра Порошенка перейшов з рангу підлеглого у ранг кума та політичного партнера Сівковича.

Ще одним підозрілим фактом, говорить Олещук, стало місце зустрічей соратника Порошенка та фсбшника: Туреччина та Австрія. Туреччина є нейтральним майданчиком для зустрічей російських шпигунів з їх агентурою. А Австрія відома своєю забороною на екстрадицію.

"Враховуючи, що статус нардепа дозволяє мати доступ до інформації, що становить державну вагу, було б цілком логічним особливо під час війни з Росією, правоохоронцям зайнятися нардепом-кумом ефесбешника, а Порошенку виключити його із фракції. Звісно, якщо в них немає спільних інтересів. Але, враховуючи, що до торгівлі з Росією, бізнесом з ОРДЛО, спільними справами з Медведчуком та політичними інтересами з Путіним додалася співпраця нардепів з команди Порошенка з фсбшниками та держзрадниками, спільні інтереси там не виключені"
, — заявив Олещук.

За його словами, якщо Порошенко не виключить Княжицького із фракції, то виникнуть питання до самого Порошенка.

До речі, правозахисник Дмитро Павліченко також вважає, що спецслужби повинні перевірити інформацію, чи дійсно Княжицький під час війни контактував із Сівковичем. При цьому, на його думку, публічне пояснення із цього приводу має надати і сам народний депутат.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що зараз Княжицький намагається врегулювати роботу Телеграму, проте виступає проти його заборони в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Той самий

1 квітня 2024, 12:50

Майють провірити тому що нібито.....

Vlad

29 березня 2024, 13:14

Ой вей! У нас он помічник Сівковича Гетьманцев керує комітетому ВР, і нічого, питань не виникає...

фєдя

29 березня 2024, 13:03

ПТНПНХ, Не тільки порох, а й всі депутати, кабмін, офіс секретаря кпу (президент) путін глисти.

Партия 5.10

29 березня 2024, 12:02

ПТНПНХ, да все эти свиньи одним миром мазаны, что порохатый ЭС, что зелёные зелегниды, что самодрочь миллиардера Садового, человем круче вышиванка, тем более гнилой предатель !

сова-сова

29 березня 2024, 11:58

чистити необхідно всіх солідарно і зеблювотних верещучок дермаків наприклад парашних всяких княжицьких пашинських-петушинських тощо бо перекоп оман вагнері яйця по 170 нлави під снігом і дощем під яворовим

Перехожий

29 березня 2024, 11:44

коли цілий преЗЕдент до Оману поперся ніяких питань чомусь не було

Олег

29 березня 2024, 11:19

Ліпєцька хвабріка, вбив брата лопатою, свинарчуки.

ПТНПНХ

29 березня 2024, 10:05

Порох гнида ще з 2014 року працює на рашку. І вся його партія ЄС зрадники і колаборанти, які чекають " русский мир".


Новини