Головна Новини Політика України 2024 ЗМІ: Військові заявили, що у мера Філатова «пакуються» наче востаннє в житті
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ: Військові заявили, що у мера Філатова «пакуються» наче востаннє в житті

Військові відреагували на затримання чиновників із команди Філатова

сьогодні, 16:59
Поділіться публікацією:

Як пише видання "Українські новини", військові не можуть зрозуміти, чому у команді міського голови Дніпра Бориса Філатова "наживаються на бюджетних коштах" в той час, коли ситуація на фронті є напруженою, а ворог знаходиться вже менше, ніж в 200 км від міста.

ЗМІ: Військові заявили, що у мера Філатова «пакуються» наче востаннє в житті

Борис Філатов

"У Філатова вкрали 34 млн грн зі 123 млн грошей громади Дніпра, які виписали на рекламу мерії в інтернеті. Нацполіція пише – вивели на своїх підставних манікюрниць, таксистів та різноробочих. Враховуючи, що росіяни вже під Покровськом, а це менше 200 км до Дніпра, дивує поведінка Філатова та філатівської команди. Вони пакуються, наче востаннє в житті, наче збираються втекти за кордон", – йдеться в матеріалі "Українських новин".

При цьому журналісти відзначають, що Філатов ніяк не реагує на своє нібито корупційне оточення. Видання припустило, що, можливо, міський голова Дніпра на все закриває очі, бо він "знаходиться в долі".

Також "Українські новини" навели приклад з керівницею дніпровського медіахолдингу "Наше місто" Оленою Сергєєвою, яка на 7 тендерах "заробила" майже 21 млн гривень, а керує холдингом депутат від партії мера Дніпра "Пропозиція" Олексій Безуглий, який свого часу був політтехнологом Філатова на виборах.

"Додаємо до 34 млн вкрадених ще 21 млн "освоєних" гривень і маємо 50 мільйонів. І це ми просто пройшлись по верхах. Очевидно, про гроші на ЗСУ питати в них немає сенсу", – йдеться в статті "Українських новин".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 8 жовтня правоохоронці викрили схему розкрадання коштів підлеглими Філатова з бюджету Дніпра, які завдали державі збитків у щонайменше 34 млн грн. За даними Нацполіції у Дніпропетровській області, у тендері на закупівлю рекламних та маркетингових послуг перемогли одинадцять фізичних осіб-підприємців, які у реальному житті працюють майстрами манікюру, різноробочими на будівництві, водіями таксі, бухгалтерами, продавцями електроприладів та таким іншими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини