Головна Новини Політика України 2024 ЗМІ: Депутати «Євросолідарності» у війну продовжують платити податки до російського бюджету
commentss НОВИНИ Всі новини

ЗМІ: Депутати «Євросолідарності» у війну продовжують платити податки до російського бюджету

Депутат від «ЄС» Віталій Котляр є співвласником російської компанії «Дормаш групп» і платить податки до бюджету країни-агресора, повідомляє Уніан

14 червня 2024, 14:11 comments2959
Поділіться публікацією:

Як йдеться у матеріалі Уніан, депутат Кременчуцької міської ради від "Європейської солідарності" Віталій Котляр є співвласником зареєстрованої у 2014 році російської компанії "ООО "Дормаш групп"". Фірма Котляра була також помічена на заходах в окупованому Криму, де її представники обговорювали із росіянами підвищення енергоефективності окупованого півострова, повідомляє видання із посиланням на політичного експерта Сергія Іванова.

ЗМІ: Депутати «Євросолідарності» у війну продовжують платити податки до російського бюджету

Віталій Котляр

При цьому видання підкреслює, що Котляр задекларував частину корпоративних прав у компанії "Дормаш Групп", яка працює в Росії. Як свідчать данні реєстру декларацій НАЗК, депутат Порошенка володіє половиною корпоративних прав у цій компанії.

У статті йдеться про те, що офіс компанії Котляра знаходиться у російському Бєлгороді. Окрім того, повідомляється, що навесні 2017 року компанія депутата Порошенка  брала участь у виставці в окупованому Сімферополі, де разом з окупантами представники фірми обговорювали підвищення енергоефективності Криму.

У матеріали також йдеться і про пропозицію лідеру "ЄС" Петру Порошенку, якому запропонували фінансувати не армію ворога, а ЗСУ.

"Чи не буде логічним попросити ваших депутатів перераховувати кошти на ЗСУ, а не на армію Росії? Можливо, це якось спростить всю схему? Вони не будуть гріти окупантів, тож і збирати треба буде трохи менше. Бо виходить, що поки ви "передаєте на фронт дрони", ваші посіпаки оплачують агресору ракети, якими бомблять українські міста",
– йдеться у статті.

Окрім того, видання нагадало, що Порошенку була оголошена підозра у державній зраді. Його підозрюють в тому, що він за сприяння керівництва РФ у 2014-2015 роках підтримував діяльність терористичних організацій, бо Україна відмовилась від вугілля з ПАР на користь вугілля з підприємств на окупованих територіях, сплачуючи гроші за вугілля терористам з ОРДЛО. Журналісти також нагадують, що свого часу затриманий співробітниками правоохоронних органів лідер ОПЗЖ Віктор Медведчук підтвердив організовану схему з вугіллям з ОРДЛО.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що депутатів Порошенка і його самого звинувачували у роботі за методичками із Кремля.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини