Головна Новини Політика України 2024 Зеленський змінив тональність щодо війни з РФ: про що це свідчить
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський змінив тональність щодо війни з РФ: про що це свідчить

Заяви Зеленського щодо завершення війни і примусу Путіна до миру стали більш жорсткими

сьогодні, 16:11
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський посилив тональність своїх заяв, що відображає його прагнення до рішучих і сміливих дій, заявив в ефірі Freedom політтехнолог і керівник Центру політичної розвідки Олег Постернак.

Зеленський змінив тональність щодо війни з РФ: про що це свідчить

Володимир Зеленський

На його думку, зміни у риториці українського президента повністю відповідають духу його плану. Йдеться про радикальніші та сильніші рішення, що природно відображається на публічних заявах перших осіб держави, підкреслив експерт.

Політтехнолог також нагадав, що Зеленський акцентує увагу на вирішальному етапі війни, спрямовуючи свою риторику на те, щоб змусити російського президента Володимира Путіна серйозно замислитися про можливість справжнього миру.

“Це не тільки пов’язано з другим Самітом миру, а й насамперед із наміром Сполучених Штатів, західних союзників України, які долучилися, запропонувати й законсервувати стабільну військову допомогу, посиливши тим самим Україну до такого ступеню, що дозволило б спантеличити, принаймні, Путіна, й поставити його у стан роздумування про реальний мир, а не про фіктивні заяви, які періодично лунають із вуст російського президента на тих чи інших міжнародних заходах”, — сказав Постернак.

Захід, на думку експерта, має власне бачення результату війни, яку розв’язала Росія проти України, і оцінює її наслідки з погляду своїх геополітичних інтересів. Україна ж, каже політтехнолог, зі свого боку, дотримується своєї мирної формули, яку уточнює у стратегіях на майбутнє. Саме ці стратегії представляє президент Зеленський в США.

"І я думаю, що адміністрація Байдена — це певна точка X, тому що, за великим рахунком, від найближчих дій Байдена, членів його команди залежить, наскільки буде зафіксована спадкоємність американської позиції в подальшому циклі, якщо ми говоримо про війну на 2025 рік. А ми говоримо, тому що і Буданов, глава розвідки, і Девід Леммі, міністр закордонних справ Великої Британії, зробили примітні, як на мене, заяви, які вказують на те, що 2025 рік може бути роком подальших гарячих інтенсивних дій”, — підкреслив політтехнолог.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в РФ не вірять в те, що скоро може настати швидкий мир.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини