Головна Новини Політика України 2024 Зеленський вирішив зайнятися зрадниками, які втекли з України: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський вирішив зайнятися зрадниками, які втекли з України: деталі

Володимир Зеленський радитиметься, як закрити зрадникам шлях для виїзду з України

26 серпня 2024, 07:38
Поділіться публікацією:

26 серпня має відбутися нарада за участю керівників правоохоронних та силових органів щодо зрадників, які втекли з України. Зокрема, щодо їхньої відповідальності за вчинене. Як повідомляє портал "Коментарі", такий анонс у своєму традиційному відеозверненні до українського народу зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський вирішив зайнятися зрадниками, які втекли з України: деталі

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Що стосується тих осіб, які працюють проти нашої держави, зрадників України, які допомагали російській агресії або виправдовують її, які втекли з України, ховаючись від відповідальності. Нашій державі потрібні чіткі відповіді щодо таких людей", — сказав глава української держави.

За його словами, всі ці "товариші" мають отримати те, на що вони заслуговують, де б вони не ховалися від українського правосуддя.

"Я призначив нараду за участю керівників правоохоронних органів – СБУ, МВС, ГБР, також будуть керівники НАБУ, САП, голова ДПСУ, генпрокурор, представники розвідки. Багато речей потрібно обговорити на цій зустрічі та зробити висновки", – повідомив Володимир Зеленський.

Нагадаємо, сьогодні генпрокурор оголосив підозру нардепу Артему Дмитруку, але з'ясувалося, що він незаконно виїхав із України. Дмитруку інкримінують напади на військового та правоохоронця. Нардепа викликали в ДБР для слідчих дій.

За фактом незаконного виїзду Дмитрука з України правоохоронці порушили кримінальне провадження та провели обшуки в осіб, які могли допомогти з втечею. Правоохоронці готують підозри до цих осіб.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський принизив Путіна: що сказав український президент.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Зеленський зробив нову заяву про підтримку України, якщо Трамп стане президентом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини