Головна Новини Політика України 2024 Зеленський щось знає про завершення війни восени: до чого готує українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський щось знає про завершення війни восени: до чого готує українців

Заяви Зеленського про те, що війна завершиться восени звучать впевнено, ймовірно, він вже знає про результат другого саміту миру

11 вересня 2024, 09:14 comments8376
Поділіться публікацією:

Дуже прикметною називає заяву президента Володимира Зеленського іспанському агентству EFE політтехнолог Олег Постернак.

Зеленський щось знає про завершення війни восени: до чого готує українців

Володимир Зеленський

Суть заяви полягає в тому, що за допомогою міжнародного тиску на РФ буде змога закінчити війну вже цієї осені на прийнятних для України умовах.

"Такі заяви віддають категоричною впевненістю. Наче Зеленський вже щось знає і поступово "підводить" певних громадян до оптимізму", — відзначив експерт.

За його словами, по темпам замовлень брудних мінусових кампаній в телеграмі та виданнях проти деяких українських політиків можна помітити, що влада набирає розбіг.

"Весною-влітку 2025-го вибори?" — запитує експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за інформацією агентства EFE, президент Володимир Зеленський усвідомлює, що допомога союзників у війні з Росією буде скорочуватися, саме тому він працює над планом, як завершити війну з РФ уже восени. Головне завдання України, змусити РФ піти на мир на прийнятних для Києва умовах. Втім, і сам Зеленський говорив про те, що він має "план перемоги" над Росією. Президент наголошував, що його ідея полягає в тому, щоб передати документ партнерам і змусити РФ припинити війну. Одним із головних активів для досягнення цього, за його словами, буде успіх української операції в російському Курському районі, де Київ контролює близько 1300 квадратних кілометрів через місяць після того, як розпочав свій транскордонний наступ. Як пише видання, окрім можливості обміну окупованими територіями між Києвом і Москвою, план перемоги має економічний аспект і пропозиції щодо ролі, яку Київ має відігравати в архітектурі міжнародної безпеки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини