Головна Новини Політика України 2024 Зеленський розкритикував США і НАТО. До чого приводить їх бездіяльність
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розкритикував США і НАТО. До чого приводить їх бездіяльність

Президент Володимир Зеленський розкритикував США за те, що вони зволікають із виділенням допомоги. Як наслідок, в Україні гинуть люди. При цьому він додав, що НАТО не може боятися власних правил, згідно яким Україна має право на членство

11 квітня 2024, 20:01
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський після саміту Тримор’я розкритикував дії Сполучених Штатів, які місяцями не можуть ухвалити рішення щодо виділення допомоги Україні. За його словами, без цієї допомоги Україні буде надзвичайно складно, і в результаті, вона буде втрачати не тільки території, а людей.

Зеленський розкритикував США і НАТО. До чого приводить їх бездіяльність

Володимир Зеленський

"Ми будемо втрачати наших людей. Втрачати наших воїнів, абсолютно безцінних. І питання не тільки в територіях"
, — заявив Зеленський і додав, що території є також важливими.

Президент підкреслив, що війну неможна заморожувати, бо без відновлення територіальної цінності російський диктатор Володимир Путін все одно повернеться із війною.

Окрім того, в соцмережах президент заявив, що Україна, як демократична нація, яка захищає цінності Альянсу, заслуговує на членство в НАТО. І таке право має кожна нація, яка стоїть на захисті цінностей НАТО.

При цьому Зеленський підкреслив, НАТО не повинно боятися власного існування та власних правил.

"Регіон Балтійського моря нарешті отримав історичний шанс на надійну безпеку після вступу Фінляндії та Швеції в НАТО. Такої ж безпеки потребує і регіон Чорного моря"
, — додав він.

Окрім того, президент підкреслив, що потрібно зараз працювати над стратегічними завданнями, адже кремлівський диктатор Путін хоче знищити Україну, і для нього немає інших альтернатив.

"Так само ми не повинні шукати альтернатив нашій безпеці. Україна потребує запрошення в НАТО"
, — заявив Зеленський і додав, що це можливо зробити вже цього року.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ходять чутки із приводу того, що НАТО може надати Україні членство, якщо вона пожертвує своїми територіями на користь Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Наталія

11 квітня 2024, 20:50

поверни бабло з офшорів і треба робити все,що може захистити країну,а не сидиш в бункері і критикуєш Запад...з депутатів познімай зарплати,бо вже повіджиралися,і на сесії не ходять...накралися вже вдосталь....тепер ти рота роздяпляєш...нам Запад не винен допомагати,якщо ЗЕвлада сама не хоче нічого для захисту виробляти...це твої слова "я нікому ничего не должен,кроме своих родителей..."ЗЕгнида...


Новини