Головна Новини Політика України 2024 Зеленський після зустрічі з Шольцом розповів, що буде перемогою для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський після зустрічі з Шольцом розповів, що буде перемогою для України

Як Володимир Зеленський бачить перемогу України у війні

сьогодні, 18:45
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський зустрівся із канцлером Німеччини Олафом Шольцом. За словами українського президента, це вже третя зустріч і Олафом Шольцом за цю осінь, “і, мабуть, одна з найважливіших за весь час повномасштабної війни”. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію офіційного Telegram-каналу президента України Володимира Зеленського.

Зеленський після зустрічі з Шольцом розповів, що буде перемогою для України

Фото з відкритих джерел

“Відновлення справедливого миру для України – це перемога для нас, і саме заради цього працюємо. І ми можемо зробити це у взаємодії – усі наші партнери. Розраховуємо на підтримку з боку Німеччини”, — зазначив Володимир Зеленський. 

Очільник України зауважив, що представив “ключовим друзям країни” стратегію наближення миру для України. За словами Зеленського, це план абсолютно чітких і реалістичних кроків, які можуть підштовхнути всю ситуацію до справжнього миру.

“Дякую за те, що ви так сильно допомагаєте Україні. ППО, дуже вагома оборонна, економічна підтримка, наша політична взаємодія, підтримка Формули миру й робота разом із нами заради дієвості самітів миру. Для нас дуже важливо, щоб і наступного року допомога не зменшувалася, щоб обсяг допомоги був достатнім для захисту людей і життя”, — наголосив він.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що напередодні Володимир Зеленський відвідав Францію. "Сьогодні (10 жовтня, — ред.) я розповів президенту Макрону наш план, план перемоги, а також про інші ініціативи, як на полі бою, так і в управлінні", — пояснив Володимир Зеленський. Він також відповів на запитання журналістів щодо підготовки до наступного Саміту миру. Детальніше про строки проведення Саміту миру читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини