Головна Новини Політика України 2024 Зеленський назвав головний ризик у випадку перемоги Дональда Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав головний ризик у випадку перемоги Дональда Трампа

Зеленський відповів, чи зможе Україна вижити без підтримки США

сьогодні, 21:34
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський назвав головний ризик у випадку обрання президентом США Дональда Трампа. Про це він заявив на пресконференції спільно з учасниками четвертого саміту Україна – Північна Європа, повідомляє портал “Коментарі”. 

Зеленський назвав головний ризик у випадку перемоги Дональда Трампа

Фото портал "Коментарі"

Відповідаючи на запитання, чи зможе Україна вижити, якщо у президентській кампанії виграє Дональд Трамп та зменшить допомогу Україні, Зеленський зазначив, що не чув, що Трамп припинить підтримку. 

“Найбільший ризик буде, коли політика США зміниться. І навіть між нами ми не можемо сказати, хто буде президентом. Ми розраховуємо на двосторонню підтримку у конгресі США”, — зазначив Зеленський.

За словами Президента України, зменшення підтримки України з боку США буде великою перемогою Путіна та великим програшем Захода. “Я не впевнений, що Трамп, якщо він стане президентом, дійсно хочеш програти — у сенсі припинити підтримку України”, — зазначив він. 

Однак, за словами Зеленського, ризик є, і саме тому Україна має власний внутрішній план як зміцнити себе. “Хоча це буде надзвичайно складно”, — зауважив Зеленський. 

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що 28 жовтня чинний президент США Джо Байден достроково проголосував на президентських виборах у своєму штаті Делавер. Перед тим, як вирушити на дільницю, він сказав: "Давайте голосувати". Виборча дільниця розташована поблизу його дому за межами Вілмінгтона, і, як повідомляє Hindustan Times, перед приміщенням була черга виборців, які також чекали на свою чергу проголосувати.

Дізнатися, як голосував президент США, можна за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини