Головна Новини Політика України 2024 Зеленський на Ставці обговорив питання зі світлом, але в прикордонних областях
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський на Ставці обговорив питання зі світлом, але в прикордонних областях

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки, на якій обговорив найбільш нагальні проблеми в Україні. Серед них і проблеми із електроенергією

4 червня 2024, 19:58
Поділіться публікацією:

Після повернення до Києва президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки, щоб обговорити найбільш нагальні проблеми, які є в країні.

Зеленський на Ставці обговорив питання зі світлом, але в прикордонних областях

Володимир Зеленський

За його словами, в першу чергу було обговорено ситуацію, яка склалася на фронті та у областях, які межують із терористичною Росією. Зокрема, Головком ЗСУ Олександр Сирський доповів презилентові про ситуацію на основних напрямках фронту. Також Зеленський заслухав доповіді міністра оборони Рустема Умєрова та міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна.

"Були доповіді: боротьба з російськими "орланами", "ланцетами" й іншими дронами та розвиток власних технологій БпЛА та РЕБ. Ми також визначили пріоритетні напрямки для розміщення очікуваних систем ППО",
- зазначив Зеленський.

Окрім того, президент повідомив, що на Ставці обговорили також підготовку та комплектування особовим складом бригад і резервів.

Також Зеленський розповів, що голови Харківської, Сумської та Чернігівської військових адміністрацій доповіли про подальше зведення фортифікацій, захист важливих об’єктів, зокрема генерації, та поточний стан забезпечення людей світлом.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Харків більше не може забезпечувати себе електроенергією через значні пошкодження енергетичної інфраструктури і змушений отримувати електрику з інших міст, заявив мер Харкова Ігор Терехов. За його словами, мова йде про дуже складну ситуацію, яка знаходиться на межі критичної. Він підкреслив, що неможливо увійти в зимовий сезон з такою системою енергозабезпечення, адже від неї залежить вся комунальна сфера, починаючи від водопостачання і закінчуючи газо- та теплопостачанням.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини