Завдання 200: Безугла розповіла, що стається з тими, хто критикує військове керівництво

Безугла каже, що критикувати військове керівництво недопустимо, бо можна поплатитися

Народний депутат Мар’яна Безугла, якій "влаштували обструкцію" через те, що вона системно дискредитує ЗСУ, заявляє, що навіть вона поплатилася за такі дії.

"Я маю статус народного депутата України. Все-таки захищена і єдина, хто посмів системно критикувати військове керівництво та озвучувати проблеми, які і так знають усі військові в бойових підрозділах, але які не виправляються! Не ті "військові", які займаються підлабузництвом у соцмережах, форму їм доводиться міняти на більший розмір… Прості хлопці і дівчата, які гинуть. Гинуть щоденно", - заявила Безугла.

При цьому вона додала, що людям, які незахищені мандатом, як вона сама, взагалі нібито небезпечно критикувати військове керівництво.

"А тепер уявіть, що відбувається з тими, хто наважується не погодитися в системі ЗСУ. Просто вказати на помилку. Завдання 200. Не дискредитуйте ЗСУ!" - заявила Безугла.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Безуглу відкликали з однієї із посад, яку вона обіймає у ВР. При цьому вона сама заявила, що її підкомітет нібито не був дієвим, тому вона нічого не втрачає.

Окрім того, Безуглу внесли у базу сайту "Миротворець". Після цього народна обраниця заявила, що це сайт, який перестав існувати.

Насправді, кажуть експерти, Безугла така активна лише в соцмережах. У стінах парламенту та на засіданнях комітету вона тихенько сидить і мовчить. Експерти додають, що Безугла і досі є заступницею голови Комітету з питань національної безпеки, оборони і розвідки. І це проблема, яка досі поза увагою СБУ, ДБР і Офісу генпрокурора.