Головна Новини Політика України 2024 Затриманий на хабарі заступник Галущенка втрапив у ще один скандал: буде робота для СБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Затриманий на хабарі заступник Галущенка втрапив у ще один скандал: буде робота для СБУ

Антикорупціонери звернули увагу на те, що Хейло робив заяви, які спрямовані проти України

12 серпня 2024, 15:49
Поділіться публікацією:

Голова Антикорупційного центру МЕЖА Мартина Богуславець звернула увагу на антиукраїнські заяви, які раніше робив заступник міністра енергетики Олександр Хейло.

Затриманий на хабарі заступник Галущенка втрапив у ще один скандал: буде робота для СБУ

Олександр Хейло

"На жаль, хабар у півмільйона доларів це не кінець по Хейло. Здається, тепер є робота і для СБУ", — відзначила Богуславець.

За її словами, затриманий сьогодні замміністра енергетики Хейло писав і поширював у себе на ФБ статті ось з таким наративами і назвами: "Государства Украина нет и небыло никогда" або "Борцов беркута таранит грузовик. Это метод прихода к власти нынешней хунты".

При цьому Богуславець відзначила, що всі ці повідомлення Хейло намагався знищити.

"Звісно, потім він це потер. Але памʼять Громадської ради доброчесності, в якій маю честь бути зараз членом, все береже", — відзначила Богуславець.

За її словами, у 2018 році Громадська рада доброчесності робила висновок про невідповідність критеріям доброчесності дружини Хейла — судді апеляційного суду Донецької області Хейло Яни Валеріївни. І саме такі антиукраїнські цитати і витяги з Фейсбуку Хейло зафіксовані в висновку ГРД. Тому терти було пізно, додала антикорупціонер.

"Там дружина-суддя ще їздила часто в окупований Крим. Тому який був висновок по ній ГРД можете самі здогадатись", — повідомила Богуславець.

Що ж до самого Хейла, то на її думку, якби СБУ, а не лише НАБУ, відкрили шафи і комірки, то імперські картини Шуфрича — це було б лише ягідки, бо антиукраінська риторика від цієї людини публічно лунала ще давно.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що на хабарі був затриманий заступник Галущенка Олександр Хейло.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини