Головна Новини Політика України 2024 Як Україна житиме далі: Зеленський розповів про План посилення країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Україна житиме далі: Зеленський розповів про План посилення країни

Володимир Зеленський доручив розробити План посилення України

сьогодні, 17:34
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський підтвердив розробку нового плану поряд з Планом перемоги. Документ окреслить подальше “життя” України. Про це він повідомив за підсумками проведення Ставки, повідомляє портал “Коментарі”.

Як Україна житиме далі: Зеленський розповів про План посилення країни

Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Очільник країни зазначив, що доручив членам Ставки підготувати визначені частини внутрішнього Плану посилення України.

“Поряд із Планом перемоги маємо опрацювати всі необхідні кроки України, які забезпечать нашій державі внутрішні результати. Це стосується фронту, ОПК, економіки та фінансів, інформаційної сфери, забезпечення справедливості, регіональної роботи та інших стратегічних галузей”, — написав Зеленський.

Він зазначив, що відповідатиме за організацію цієї роботи секретар РНБО.

Також на Ставці детально обговорили підготовку до опалювального сезону з погляду безпеки, відновлення та роботи з партнерами.

Особливу увагу, за словами Президента України, приділили підготовці прикордонних і прифронтових громад. Обговорили також довгострокові енергетичні рішення, які дадуть Україні більше стійкості.

“Дав чіткі доручення, які мають бути виконані до початку зими. Були доповіді Міноборони та військових щодо комплектації бригад, підготовки. Був звіт щодо будівництва фортифікацій. Є напрямки, які мають бути посилені”, — зазначив Володимир Зеленський. 

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що про новий план Зеленського розповів радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк. Дізнатися, як Подоляк прокоментував необхідність розробки нового плану та на кого він розрахований, можна за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини