Головна Новини Політика України 2024 Військовий сказав, після якого пункту плану перемоги його далі можна не читати
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий сказав, після якого пункту плану перемоги його далі можна не читати

Президент говорить не про членство України в НАТО, а про запрошення

сьогодні, 13:34
Поділіться публікацією:

На план перемоги, який оприлюднив у Верховній Раді президент Володимир Зеленський, відреагував військовий Дмитро Іванов. За його словами, уже після першого пункту, план можна не читати.

Військовий сказав, після якого пункту плану перемоги його далі можна не читати

Володимир Зеленський

За його словами, там мова йде про запрошення України в НАТО.

"Ну, по-перше. "Запрошення". Слово яке хороше. Не "членство", а лише "запрошення", прошу зауважити. Я запросив вас в гості, а коли ви прийшли, мене не було вдома або я не відчинив двері. Це, вибачте, ніачом", — відзначив Іванов.

Окрім того, він не розуміє, чому кремлівський диктатор Володимир Путін має лякатися членства України в НАТО.

"По-друге. А хто вам сказав, що членство в НАТО нас вбереже від подальшої ескалації? На мій погляд, імпотентність цієї структури, яка загралася в дипломатію і перетворилася з воєнного блоку у зал нарад — вже майже очевидна", — відзначив Іванов.

На його думку, решта плану є такими собі "хотілками" у стилі "повоюйте замість нас".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Зеленський у ВР заявив, що Путін не хоче справедливого миру і сказав, як його змусити до нього. При цьому він оприлюднив план перемоги, який має змусити Росію до справедливого миру.

Також "Коментарі" розповідали, що народні депутати у соцмережах жваво коментують план перемоги, який президент Володимир Зеленський представив у Верховній Раді. Одні називають його декларацією про наміри і "нарізкою" завдань для партнерів. Інші вважають його цілком непоганим. Але для того, щоб його втілити у життя потрібно змінювати країну і розвивати власний ВПК та будувати фортифікації, боротися з корупцією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини