Головна Новини Політика України 2024 "Вирішується доля країни": Арестович назвав головний іспит для України за всі роки незалежності
commentss НОВИНИ Всі новини

"Вирішується доля країни": Арестович назвав головний іспит для України за всі роки незалежності

Олексій Арестович критикує українську владу та опозицію, яка під час війни в Україні, за його словами, займається політикою заради рейтингів.

21 квітня 2024, 13:52 comments3115
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній радник Офісу президента та популярний блогер Олексій Арестович заявив, що перед Україною стоїть головне завдання, яке полягає у виживанні, тоді як українська влада веде "рейтингоцентричну політику" замість посилення мобілізації.

"Вирішується доля країни": Арестович назвав головний іспит для України за всі роки незалежності

Військовий оглядач Олексій Арестович. Фото з відкритих джерел

Олексій Арестович під час розмови з телеведучим Александром Шелестом заявив, що сьогодні вирішується доля України.

"Сьогодні Україна складає головний іспит за всі роки державності. Наразі вирішується доля країни та держави. Цей іспит – мобілізація", — сказав Арестович.

За словами блогера, Росія та Україна збирає резерви, і подальша доля війни залежатиме від того, хто зможе швидше накопичити та застосувати мобілізованих бійців.

Арестович критикує владу та опозицію, які, за його словами, ведуть "рейтингоцентричну політику, замість україноцентричної". 

Блогер вважає, що влада "перекинула" на військових процес мобілізації та нібито створила у громадян "прямий психологічний та емоційний зв'язок у голові: людина у формі несе небезпеку". Тоді як лідери опозиції, як вказує Арестович, "продовжують грати на емоціях" використовуючи тему демобілізації для критики влади.

"І влада, і опозиція несуть пряму відповідальність за те, що ведуть рейтингоцентричну політику, замість україноцентричної. Громадяни це розуміють, тож рейтинги довіри падають. Чиновник чи депутат, який рятує свій рейтинг, замість того, щоб рятувати Україну, ризикує залишитися без рейтингу й України у тому вигляді, в якому ми її знаємо та хочемо бачити", — підсумовує Олексій Арестович.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Арестович відреагував на кримінальні справи в Україні, Росії та Білорусі проти себе.

Також "Коментарі" писали про скандал з Арестовичем, який назвав українців гіршими за росіян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

21 квітня 2024, 13:51

Це він так натякає на бусифікацію та мобілізацію під загрозою простріляних колін. Як вони швидко перевзуваються і починають керувати життям інших, коли опиняються або під бронею або у безпеці! Україна існувала тисячі років і їй ніщо не загрожує. Загроза існує тільки для верхівці - втрата можливості красти, якщо їх турнуть з влади. 8 років до 2022 вони вели з Росією торгівлю, бізнес, мали нерухомість у Криму і Липецьку, їздили плясати.


Новини