Головна Новини Політика України 2024 Віктор Ющенко дав потиличника блогеру: що сталося (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Ющенко дав потиличника блогеру: що сталося (ВІДЕО)

Віктор Ющенко взяв участь у відео блогера і потрапив у топ у мережі.

18 червня 2024, 19:40
Поділіться публікацією:

 Колишній президент України Віктор Ющенко став справжньою сенсацією на TikTok завдяки участі у відео блогера під ніком "Вулик". Цей ролик вже зібрав понад мільйон переглядів і широко розповсюдився в мережі.

 Віктор Ющенко дав потиличника блогеру: що сталося (ВІДЕО)

Віктор Ющенко (фото з відкритих джерел)

Блогер поділився відео на своїй сторінці в TikTok, де за сценарієм він відмовляється їсти мед, стверджуючи, що не любить його. У відповідь на це Ющенко жартома дав йому потиличника і запитав: "Козаче, ти що, з дуба впав?"

На це гумористичне відео відреагувала і Віталіна Ющенко, поділившись ним на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Віктор Ющенко порадив Путіну подивитись польський фільм. Експрезидент України Віктор Ющенко дав інтерв’ю українському журналісту Дмитру Гордону, де розповів, що порадив російському президенту Володимиру Путіну переглянути фільм, щоб зрозуміти українсько-польські відносини. 

У великому інтерв’ю Віктор Ющенко розповів, що під час зустрічі з президентом Росії, у Путіна виникло питання про польсько-українські відносини. Тоді Ющенко порадив російському президенту переглянути польський фільм.

Віктор Ющенко говорить, "це історія, куди ми з поляками дійшли" та додає, що попри всі сутички 20 століття країни подали один одному руку та попросили вибачення. Таку зміну відносин Ющенко називає фантастичним жестом, адже українці та поляки останні 150 років постійно воювали з поляками.

Після цього Путін запросив Ющенка відсвяткувати 350-річчя возз'єднання України з Росією. Колишній Президент України сказав, що погодиться поїхати на це "свято", якщо Путін приїде на вшанування в Батурин. Російський президент здивувався і запитав, що таке Батурин. 

 
@vulyk_

♬ оригінальний звук — Вулик



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини