Головна Новини Політика України 2024 Відставка в ОПУ: Зеленський звільнив заступника Єрмака
commentss НОВИНИ Всі новини

Відставка в ОПУ: Зеленський звільнив заступника Єрмака

Шурма завершив роботу в Офісу президента

3 вересня 2024, 23:01
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський видав указ №603/2024 про звільнення Ростислава Шурми з посади заступника керівника Офісу президента.

Відставка в ОПУ: Зеленський звільнив заступника Єрмака

Ростислава Шурму звільнили з Офісу президента. Фото з відкритих джерел

Відповідний указ розміщений на офіційному сайті президента України.

Указ про звільнення заступника Андрія Єрмака опублікували 3 вересня.

Раніше стало відомо, що до Верховної Ради України надійшла заява про відставку від Віце-прем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольги Стефанішиної. Заяву про відставку також написала Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

Крім того, портал "Коментарі" писав, що народний депутат Ярослав Железняк повідомив 3 вересня у своєму Telegram-каналі про активні обговорення ротацій у Кабінеті Міністрів, а також в Офісі Президента. За його словами, сьогодні голосувань щодо кадрових питань не передбачається, але вже завтра або післязавтра Україна може стати свідком значних перестановок на рівні міністрів і керівників відомств. Згідно з інформацією від Ярослава Железняка, уряд планує звільнити ряд міністрів, а також провести низку переведень. Зокрема, очікуються звільнення на таких посадах: Міністр юстиції, Міністр закордонних справ, Міністр екології.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що звільнення керівника "Укренерго" Володимира Кудрицького, що відбулося, за визнанням незалежних членів Наглядової ради, під тиском та ще й у такий критичний час для енергетичної системи, виглядає як свідоме шкідництво для енергетичної безпеки держави і пряме перешкоджання євроінтеграції (бо цілковито знищена реформа корпоративного управління та зруйновано довіру партнерів у царині взаємодії з відновлення енергосистеми), заявила нардеп Іванна Климпуш-Цинадзе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини