Головна Новини Політика України 2024 Вакарчук розповів, чи піде знову у політику
commentss НОВИНИ Всі новини

Вакарчук розповів, чи піде знову у політику

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вважає, що його політична кар'єра стала "великою помилкою".

4 квітня 2024, 10:01
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Популярний український співак Святослав Вакарчук заявив, що не хоче більше займатись політикою. Лідер гурту "Океан Ельзи" вважає, що зробив помилку, коли пішов у політику. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Вакарчука для видання "УП".

Вакарчук розповів, чи піде знову у політику

Святослав Вакарчук. Фото з відкритих джерел

Святослав Вакарчук вважає, що сьогодні його музична творчість приносить багато користі, а політикою він більше не хоче займатись.

"Я більше не хотів би в своєму житті займатися політикою. Я вважаю, що те, чим я займаюсь зараз, є максимально ефективним, дає гармонію і реалізацію мені, а головне – станом на сьогодні приносить багато користі", — сказав Вакарчук.

Український співак назвав свою політичну кар’єру "великою помилкою" та вибачився перед українцями. За словами Вакарчука його підхід політики полягав у тому, щоб допомогти іншим проявити себе та сформувати нове політичне середовище, однак для більшості українців потрібна була конкретна людина в яку вони хочуть "уособлено вкласти свої мрії, бажання".

"Думаю, що в свій час зробив велику помилку, коли недооцінив рівень надії людей на конкретну особистість у політиці… Я цього недооцінив і хочу вибачитися перед усіма цими людьми", — розповів Святослав Вакарчук.

Святослав Вакарчук двічі потрапляв до парламенту України. Вперше це було у 2007 році за списками блоку "Наша Україна", а другого разу у 2019 році за списками партії "Голос". Обидва рази Вакарчук склав свої повноваження народного депутата пропрацювавши у ВР трохи більше як рік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що співачка з України задонатила Росії понад мільйон.

Також "Коментарі" писали про популярного українського ведучого, який пояснив, чому не йде на фронт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

4 квітня 2024, 17:00

Вот это позиция достойная уважения. Попробовал - не получилось, извинился и ушел. На самом деле политикой, впрочем как и любым другим делом, не должны заниматься случайные люди. Человек должен сознательно всецело посвятить себя выбранной профессии, только тогда и будет толк. Руководить государством должен настоящий государственный деятель преданный своему делу, в крайнем случае опытный политик, но уж точно не клоун с непомерными амбициями. В парламенте должны быть опытные профессионалы,а не непонятный сброд.


Новини