Головна Новини Політика України 2024 Народний депутат пропонує Україні завдати удару по Ірану
commentss НОВИНИ Всі новини

Народний депутат пропонує Україні завдати удару по Ірану

Іран продовжує постачати зброю до Росії для війни в Україні. Народний депутат пропонує завдати удару по союзнику РФ.

10 вересня 2024, 17:55
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Народний депутат "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко заявив, що в Тегерані Україну не сприймають, тому запропонував оцінити можливість завдати удару по Ірану. За його словами, Україна може взяти приклад з Ізраїлю, який здійснює подібні удари.

Народний депутат пропонує Україні завдати удару по Ірану

В Україні закликали завдати удару по Ірану. Фото з відкритих джерел

Народний депутат Олексій Гончаренко в Telegram відреагував на чергові поставки зброї з Ірану до Росії та вказує на можливість розглянути удар по союзнику РФ.

"А чи не маєм ми права вдарити по Ірану? Іран союзник росії. Передає зброю. Он Ізраїль взагалі не соромиться. Бʼє куди хоче і як хоче. І проблем немає. А нас чомусь в Тегерані взагалі не сприймають. Може якось прийшов час нагадати?", — пише нардеп.

Гончаренко закликав сформувати відповідні установи для аналізу Ірану та шукати агентів всередині близькосхідної країни, які б могли працювати на Україну.

"Плюс, думаю потрібно терміново формувати центр вивчення та аналізу Ірану. Ну і починати знаходити там агентуру. Якось серйозно треба все сприймати", — додав Гончаренко.

У ЗМІ з'явилась інформація про поставки балістичних ракет з Ірану до Росії. Іран офіційно не підтверджує інформацію, а речник Кремля Дмитрій Пєсков не спростував заяви вказавши, що Росія "бачила повідомлення" про поставки іранської зброї. Держсекретар США Ентоні Блінкен під час візиту до Лондона заявив, що Сполучені Штати введуть нові санкції проти Ірану за балістичних ракет до РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні відреагували на санкції США щодо Ірану за поставки зброї до РФ та закликали зняти обмеження на далекобійну зброю.

Також "Коментарі" писали про підтвердження з ЄС, що Іран передав Росії свої ракети для ударів по Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини