Головна Новини Політика України 2024 В Україні відреагували на «мирний план» Трмпа і запропонували йому план для Мексики
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні відреагували на «мирний план» Трмпа і запропонували йому план для Мексики

Після того, як Ді Венс розповів, що Трамп у разі свого президенства готує Україні, йому запропонувати «мирний план» щодо покращення стосунків з Мексикою

13 вересня 2024, 10:51
Поділіться публікацією:

Колишній посол України США Валерій Чалий опублікував на своїй сторінці у Фейсбуці інформацію про те, що у Сполучених Штатів є реальна проблема безпеки на південному кордоні. Там контрабандисти, провідники незаконних мігрантів та наркокур’єри – це дійсно вже системна загроза, яка має бути подоланою, але щось ніяк не вдається.

В Україні відреагували на «мирний план» Трмпа і запропонували йому план для Мексики

США і Україна

У публікації йдеться про те, що рішення найліпше бачиться на відстані, без заглиблення в усі базові проблеми та деталі.

"Декому після ознайомлення з черговим “планом миру із російськими злочинцями” за 24 години не терпиться також запропонувати партнерам простий і швидкий план вирішення їх проблеми", — говориться у публікації

Зокрема, пропонується негайно зупинитися — жодних нових стін, укріплень, сіток на лінії розмежування. Далі, за його словами, треба погодитися, що США не приєднуються до будь-який союзів, метою яких є безпека від наркоторгівлі та незаконної міграції.

"Всі накопичені запаси фентанілу, метамфетаміну та прекурсорів MDMA скласти перед глибокою ямою поруч із штабквартирою ООН, де пройде остаточне урочисте їх закопування за участі очільників Китая, Мексіки, США та російського режиму (зважаючи на заяву офіційного Кремля, що без їх участі, зокрема потужного інформаційного впливу, такої підтримки цього плану в США не було б)", — йдеться в плані.

При цьому всі витрати та компенсації беруть на себе Мексика й Китай. І нехай заплатить також ЄС, бо вони ще за НАТО не розрахувалися.

"Якщо на такий план не погодяться, то… Як не погодяться?! Всі хочуть миру і спокою! Та звісно ж всі будуть раді! Залишається лише вирішити єдине питання: як такий "чудовий" план примусити виконувати наркобаронів та контрабандистів?!" — йдеться в публікації.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що соратник Трампа Ді Венс оприлюднив деталі "мирного плану" по Україні.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини