Головна Новини Політика України 2024 В Україні нещадно розкритикували співаючого екс-президента: у чому справа
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні нещадно розкритикували співаючого екс-президента: у чому справа

Ющенка критикують за те, що саме за часів його президентства, буцімто, розкрадання в армії були найбільшими

17 липня 2024, 14:21 comments1316
Поділіться публікацією:

У часи президенства Віктора Ющенка, який зараз зняв кліп про збір грошей на ЗСУ, можливо, звичайні українці і помислити про війну з Росією не могли. Втім, каже політтехнолог Сергій Гайдай, Віктор Андрійович любив казати, що якщо Батьківщина-мати на дніпровських схилах з мечем і щитом дивиться не на захід, а на Москву — нас чекає війна з росіянами.

В Україні нещадно розкритикували співаючого екс-президента: у чому справа

Віктор Ющенко

Саме тому експерт не розуміє, що заважало тоді Ющенкові відмінити автономію Криму, запровадити репатріацію татар і утворити татарську автономію, як противагу російському сепаратизму.

Також Гайдай не розуміє і те, що заважало Ющенкові максимально зберегти пострадянський потенціал української армії — авіацію, ракети, фінансувати нові розробки ракет і зброї, будувати флот, передислокувати військові частини з заходу на східні рубежі і укріплювати східні кордони і почати перетворювати армію в професійну і контракту за стандартами НАТО.

"На жаль саме за Ющенка масштаби руйнації армії і розпродажу армійського майна і зброї були найбільшими", — підкреслив експерт.

За його словами, ще більше питань виникає до колишнього президента Петра Порошенка, який теж займається волонтерством.

"Війна вже йшла. Де фортифікація по всьому східному і північному кордону, тисячі танків "Оплот", які міг виготовити Харківський завод ім Малишева, українська ракетна програма на базі "Південмашу" і КБ "Луч", розробка і закупівля систем ППО, патронні і снарядні заводи на Закарпатті, захищені склади боєприпасів замість, тих що лежали просто неба і злітали від підриву російськими ДРГ", — відзначив Гайдай і додав, що перехід армії на професійну основу за стандартами НАТО теж не відбувся.

Зате, додав експерт, гроші громадян збираються і екс-президенти тепер є почесними волонтерами.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що заради ЗСУ Віктор Ющенко навіть заспівав.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини