Головна Новини Політика України 2024 В «Слузі народу» назріває скандал: на Шуляк посипались гучні звинувачення
commentss НОВИНИ Всі новини

В «Слузі народу» назріває скандал: на Шуляк посипались гучні звинувачення

Олену Шуляк звинувачують в тому, що нібито на ресурси «Слуги народу» вона будує нову партію з Кубраковим і Наємом

сьогодні, 13:08
Поділіться публікацією:

В партії "Слуга народу" назріває скандал. Як пише видання LB з посиланням на свої джерела в партії, очільниця політсили Олена Шуляк скликала нараду в Офісі Президента з керівниками регіональних осередків для обговорення ситуації в партії. Однак кілька з них вирішили проігнорувати цей захід. Двоє співрозмовників повідомили LB, що не бачать сенсу в спілкуванні з Шуляк, оскільки підозрюють її у створенні нової політичної сили разом із колишнім віце-прем’єром Олександром Кубраковим та екс-очільником Держагентства відновлення Мустафою Найємом.

В «Слузі народу» назріває скандал: на Шуляк посипались гучні звинувачення

Олена Шуляк

Один з впливових народних депутатів партії підтвердив виданню, що не всі запрошені прийшли на зустріч через недовіру до Шуляк. За його словами, у партії відомо про її спільний проект з Кубраковим та Найємом, який почали з реєстрації благодійного фонду.

Керівник одного з регіональних осередків, який свідомо не прийшов на нараду, звинуватив Шуляк в "ударі в спину" партії. За його словами, нібито багато хто вважає Шуляк зрадницею через те, що вона не голосувала за призначення Олексія Кулеби віце-прем’єром, натомість хвалила Кубракова.

Депутати, які погодилися прокоментувати ситуацію, зробили це виключно анонімно. За їхніми словами, Шуляк використовує ресурси "Слуги народу" для побудови нової політичної сили, що викликало обурення у партійних колах, особливо після скандалу з містобудівним законом.

Олена Шуляк, відповідаючи на запитання LB, назвала ці чутки безпідставними та запевнила, що всі її зусилля зосереджені на перемозі України, а не на створенні нових політичних проектів.

На інформацію про те, що Шуляк нібито створює партію, відреагував у Телеграмі політолог Віктор Андрусів.

"Історія має дійсно іронічне почуття гумору. Пригадуєте таку Лєну Шуляк? Ну ту, що хотіла під час війни монополізувати відновлення, мочила наш волонтерський рух Добробат і ще в червні цього року планувала індустріальний парк в Покровську відкривати. Так-от, перебуваючи на посаді голови партії Слуга народу вона почала створювати нову партію з Кубраковим і Наємом "Ми будуємо Україну". Слово грабуємо краще б відповідало суті", — відзначив Андрусів.

При цьому він додає, що Шуляк протягом останніх трьох років нібито "купу правильних людей в ОП звинуваченнями, що вони будують політичні партії — конкуренти Слуги народу".

Втім, каже експерт, з того часу не виникло жодної нової партії, а єдину нову партію почала будувати сама голова партії президента.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Шуляк назвала населені пункти, які очевидно, не вдасться відновити після війни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини