Головна Новини Політика України 2024 В Офісі президента відреагували на інформацію про ймовірну відставку Кубракова
commentss НОВИНИ Всі новини

В Офісі президента відреагували на інформацію про ймовірну відставку Кубракова

Радник Офісу президента Сергій Лещенко спростував інформацію від Цензор.нет про те, що, буцімто, готується відставка міністра інфраструктури Олександра Кубракова і призначення на цю посаду Рустема Умєрова

1 травня 2024, 15:45
Поділіться публікацією:

Сергій Лещенко назвав фейком інформацію про те, що, буцімто, Офіс президента готує відставку міністра інфраструктури Олександра Кубракова, а на його місце хоче призначити чинного міністра оборони Рустема Умєрова.

В Офісі президента відреагували на інформацію про ймовірну відставку Кубракова

Сергій Лещенко

"Ця неправдива інформація не лише дестабілізує роботу уряду, але також військового керівництва",
— підкреслив Лещенко.

За його словами, поширення такого роду фейку ще й в умовах активної фази ворожої ІПСО про "нелегітимність української влади" є вкрай безвідповідальним.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за інформацією Цензор.нет, Офіс президента готує звільнення міністра інфраструктури Олександра Кубракова, а на його місце хоче призначити чинного міністра оборони Рустема Умєрова.

Видання стверджує, що нібито між Кубраковим і головою Офісу президента Андрієм Єрмаком є конфлікт, який іде з часів звільнення міністра оборони Олексія Рєзнікова. За інформацією журналістів, нібито Кубраков хотів очолити міністерство оборони, проте Офіс президента був проти. Кажуть, що буцімто Єрмак не може впливати на цього міністра і це його дратує.

Також видання підкреслювало, що якщо звільнення Кубракова відбудеться, то пост міністра, можливо, займе хтось із медійно розкручених військових, щоб таке кадрове призначення мало позитивний піар-ефект.

При цьому, у Верховній Раді раніше відзначали, що, ймовірно, найближчим часом кілька міністрів подадуть у відставку за власним бажанням. Проте, не вказувалося, хто саме з представників уряду може позбутися посади. Відомо, що заяву на звільнення написав міністр сільського господарства Сольський після того, як він став фігурантом корупційного скандалу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/s/LeshchenkoS

Новини