Головна Новини Політика України 2024 У ВР запідозрили Штати в підтримці Росії: про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

У ВР запідозрили Штати в підтримці Росії: про що мова

Сполучені Штати не надають Україні дозвіл на удари вглиб Росії, а деяку техніку поставляють несправною

2 вересня 2024, 09:00 comments4008
Поділіться публікацією:

Удари росіян по Харкову знищують мільйонне європейське місто, відзначила нардеп Мар’яна Безугла. За її словами, а якщо цієї осені буде реалізовано інерційний сценарій, Запоріжжя і Дніпро можуть опинитися в схожій ситуації.

У ВР запідозрили Штати в підтримці Росії: про що мова

Мар'яна Безугла

"У нас повно проблем з військовим управлінням, але є ще одне питання: кого насправді захищають США — нас чи Росію?" — запитує нардеп.

У цьому контексті політик не розуміє, чому Штати і досі забороняють Україні використовувати надану зброю для ударів по території ворога, а також  постачають деяке озброєння та техніку зі штучно урізаними можливостями, або ж із запізненням, або ж взагалі несправну.

"Звісно, величезна подяка партнерам за допомогу і підтримку, проте залишається багато непростих питань", — додала Безугла.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Росія 1 вересня вчергове атакувала Харків ракетами. Як повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов, Росія пошкодила об'єкти цивільної інфраструктури. Також є поранені, зокрема діти. Також Олег Синєгубов в Telegram розповів, що Росія завдала ракетного удару по трьох локаціям у Харкові: Харківський палац спорту, торговельний центр у Салтівському районі, ще одна атаку була поблизу Гідропарка у Київському районі міста. За його словами, руйнування зазнали торговельний центр, обʼєкт спортивної інфраструктури та житлові будинки. За попередньою інформацією, Росія використала для ударів також ракети "Іскандер". Олег Синєгубов також зазначив, що через російський обстріл Харкова 1 вересня, кількість постраждалих зросла до 41, серед них — п'ятеро дітей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини