Головна Новини Політика України 2024 У ВР вирішували долю Безуглої: про що голосували депутати і хто її підтримав
commentss НОВИНИ Всі новини

У ВР вирішували долю Безуглої: про що голосували депутати і хто її підтримав

У ВР шляхом голосування намагалися зняти Безуглу із посади заступниці голови комітету РФ з питань нецбезпеки

4 вересня 2024, 12:24 comments7503
Поділіться публікацією:

У середу, 4 вересня, у Верховній Раді народні депутати розглядали питання, яке стосується роботи нардепа Мар’яни Безуглої в оборонному комітеті. Втім, народні обранці все ж вирішили залишити Безуглу працювати там, де вона працює зараз.

У ВР вирішували долю Безуглої: про що голосували депутати і хто її підтримав

Мар'яна Безугла

"Верховна Рада відмовилась відкликати Безуглу з посади заступниці голови комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони. Не проголосувала половина фракції Слуг народу  і колишня ОПЗЖ. Яскраве свідчення кому ця депутатка потрібна, попри те, що і військові, і члени комітету вже виють від її витівок, які шкодять і нацбезпеці, і обороні", — відзначив у Фейсбуці нардеп Володимир Ар’єв.

Про те, що у парламенті працює коаліція "Слуг народу" і колишньої ОПЗЖ заявила і нардеп Ірина Геращенко.

"Отже, в ВР є коаліція слуг і ОПЗЖ. Вони в спайці. А Марʼяна має дах в ОП, серед слуг і ОПЗЖ. Це все, що треба знати про її діяльність. Слуги і ОПЗЖ сьогодні підтримали публічну дискредитацію військових. Вони — з Марʼяною, а не з армією", — написала у Фейсбуці Геращенко.

При цьому вона додала, що "за" відкликання Безуглої з посади заступниці голови комітету нацбезпеки проголосували лише 205 нардепів.

"Наступний етап — виключити її з комітету взагалі. І ми це дотиснемо. Сьогодні не голосували слуги і ОПЗЖ. Це все, що треба знати про дах Безуглої", — додала Геращенко.

Окрім того, нардеп Олексій Гончаренко повідомив, хто як голосував за відставку Безуглої. За його інформацією, "Слуги народу" дали 124 голоси "за" відставку,  ЄС – 17, "Батьківщина" — 15, "Голос" — 12, "Майбутнє" — 9, позафракційні  — 6. Жодного голосу на дали депутати із колишньої ОПЗЖ.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що питання про відставку Безуглої ініціювали нардепи від "ЄС".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини