Головна Новини Політика України 2024 У ВР стривожили заявою: хто і де буде обговорювати план перемоги України
commentss НОВИНИ Всі новини

У ВР стривожили заявою: хто і де буде обговорювати план перемоги України

У ВР вважають план перемоги документом для внутрішнього споживання, який має підняти моральний дух українців

сьогодні, 11:24
Поділіться публікацією:

План перемоги від президента Володимира Зеленського як зʼясувалося — це такий продукт для внутрішнього споживання, для підняття духу та настрою українців, вважає народний депутат Олексій Кучеренко.

У ВР стривожили заявою: хто і де буде обговорювати план перемоги України

Верховна Рада

"Це як "Гігават", як "мільярд дерев", як "півмільйонну робочих місць", "чотири тисячі євро для вчителя" чи "повна перемога над корупцією". Воно немов би й не шкодить, але мені особисто дуже підняло би дух припинення хаосу державного управління, імпотенції державних інституцій починаючи з ВРУ, жорсткої відповідальності посадових осіб, відсутність практично щоденних корупційних скандалів навколо представників влади та "правлячої монокоаліціі", — відзначив нардеп.

За його словами, безумовно, всім українцям підняла би дух інформація про повну оснащеність ЗСУ зброєю, ракетами, дронами, надійними фортифікаційними спорудами тощо, так само як і про ефективний захист енергетичних обʼєктів від уражень.

"Як я розумію — реальний план дій будуть обговорювати інші люди в іншому місті. І це реалії сьогодення. Давайте їх так і сприймати", — заявив нардеп.

Також він відзначив, що його стривожила заява Зеленського про те, що на обдумування рішень годинами немає часу, бо вдень їх треба ухвалити 20-30.

"Як я зрозумів, рішень треба приймати дуже багато та дуже оперативно — і він одноосібно приймає їх по суті на інтуїції. Враховуючи всім відомий рівень професіоналізму "команди з 5-6 менеджерів" це не є оптимістичною інформацією як на мене", — додав Кучеренко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що американців не хвилює план перемоги України, вони хочуть бачити план поразки Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини