Головна Новини Політика України 2024 У ВР сказали, що треба негайно зробити на тлі посилання ракетних ударів Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

У ВР сказали, що треба негайно зробити на тлі посилання ракетних ударів Росією

Україна має негайно скликати засідання Радбезу ООН та засідання ради Україна-НАТО

4 вересня 2024, 13:54
Поділіться публікацією:

Ще після вчорашнього удару по Полтаві, особливо після сьогоднішнього удару по Львову, адже ракети могли елементарно залетіти на терени ЄС/НАТО, влада мала б терміново скликати Раду Безпеки ООН, вважає нардеп Софія Федина. Втім, вона все ж визнає, що хоча б такий крок не мав би вагомих результатів, проте привернув би увагу усіх країн світу та медіа, а також зафіксувати злочини РФ.

У ВР сказали, що треба негайно зробити на тлі посилання ракетних ударів Росією

Верховна Рада

Окрім того, відзначає Федина, необхідно вимагати термінового засідання ради Україна-НАТО, проведення Рамштайну.

"Вже сьогодні мали б бути сформовані мультипартійні делегації до ключових країн-партнерів, максимальна робота в західних і з західними медіа", — відзначила нардеп.

За її словами, при наявній урядовій кризі, яка відбувається на фоні посилень московських ударів по Україні, мав би бути терміново сформований уряд національної єдності/ уряд національного порятунку, незалежний від офісу президента, який би зараз мав здійснити низку медійно незручних, але критично потрібних реформ і заходів.

"Але це можливо тільки за умови відновлення суб’єктності українського парламенту. Тому питання до слуг: чиї ви слуги? Офісні чи українського народу? Вже нема куди бавитися. Держава на межі прірви. Чи готові ви стати на захист інтересів України?" — написала у Фейсбуці нардеп.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у ВР уже запропонували створити так звану широку коаліцію, яка мала б сформувати уряд національної єдності, який мав би почати ефективно працювати за умов складного воєнного часу. При цьому відомо, що зараз ряд міністрів подали у відставку. Влада буде подавати це західним партнерам, як реформу уряду.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини