Головна Новини Політика України 2024 У ВР шокували заявою про те, що Сирський програє Герасімову з розгромним рахунком
commentss НОВИНИ Всі новини

У ВР шокували заявою про те, що Сирський програє Герасімову з розгромним рахунком

У ВР заявили, що нібито з того часу, як Сирський очолив Генштаб в Україні відкрилися нові ділянки фронту наступу росіян

10 вересня 2024, 13:13 comments5189
Поділіться публікацією:

Як заявила нардеп Мар’яна Безугла, головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський нібито наказав розділити в доповідях Генштабу ЗСУ Покровський напрямок на два: Покровський і новий Курахівський (південніше), щоб прориви росіян продовжувалися на Курахівському, а виокремлений вузький Покровський начебто залишався "стабільнішим".

У ВР шокували заявою про те, що Сирський  програє Герасімову з розгромним рахунком

Мар'яна Безугла

"Вітаю Олександра Станіславовича з відкриттям нового напрямку! За півроку Вашого перебування на посаді вже відкрито: новенький Харківський (Вовчанськ), Торецький (Торецьк і Нью-Йорк), Покровський (Покровськ і Мирноград) і виокремлений Курахівський (Селидове і Курахове на шляху до Покровська). І звісно, Ви несподівано для всіх захистили частину Курщини — відкрили Курський напрямок. Мешканці Сумщини особливо відчули позитивний ефект", — заявила Безугла.

Окрім того нардеп заявила, що Сирський "закрив" Авдіївський напрямок, Кринки і плацдарм південного наступу 2023 року, де Роботине, і за це все росіяни подякували.

"Треба воно нам було, ну справді. Хай забирають. Що маємо? Герасімов — Сирський: 7:1. Воюють симетрично, дивляться в дзеркало один на одного. Маленька і велика радянські армії", — заявила Безугла.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські загарбники не можуть вирівняти свою лінію фронту. Експерти вважають, що окупанти хотіли б цього, щоб мати можливість окопуватися з наближенням осіннього сезону. За їх словами, окупанти хотіли захопити Покровськ, Нью-Йорк, Торецьк, Часів Яр, Курдюмівку, Кліщіївку, Білогорівку. Втім, наступальний потенціал росіян збитий, і замість трьох напрямків, на яких росіяни концентрували свої зусилля на початку літа, зараз вони фактично сконцентрувалися на одному напрямку, Покровському, але і там припинили рух.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини