Головна Новини Політика України 2024 У Верховній Раді звинуватили Макрона у "роздвоєнні особистості": У чому справа
commentss НОВИНИ Всі новини

У Верховній Раді звинуватили Макрона у "роздвоєнні особистості": У чому справа

Президент Франції Еммануель Макрон демонструє «роздвоєння особистості», вважає нардеп Ірина Геращенко. За її словами, з однієї сторони він говорить про введення військ в Україну, а з іншої – відправляє посла до Путіна

7 травня 2024, 08:58 comments1206
Поділіться публікацією:

У вівторок, 7 травня, у Москві має відбутися так звана інавгурація диктатора і маніяка, серійного вбивці, винного в загибелі сотень тисяч людей й знищенні десятків міст і селищ Володимира Путіна, відзначила нардеп Ірина Геращенко.

У Верховній Раді звинуватили Макрона у "роздвоєнні особистості": У чому справа

Еммануель Макрон

За її словами, мало би бути очевидним і зрозумілим, що прибути на таку інавгурацію — означає легітимізувати сфальшовані вибори, проведені на кістах українців в Маріуполі і інших окупованих територіях. Путіну не повинні навіть подавати руки, вважає політик.

"Шок, але не всі держави-члени Європейського Союзу вирішили ігнорувати церемонію 7 травня. Зокрема, Франція, як інформують західні медіа, буде представлена на рівні посла. Це виглядає як роздвоєння особистості французької влади, коли Макрон говорить про можливість направити контингент в Україну і паралельно дає дозвіл своєму амбасадору вітати Путіна з "переобранням",
- заявила Геращенко.

Нардеп підкреслила, що 20 країн-членів Європейського Союзу будуть бойкотувати "інавгурацію" кремлівського правителя, але сім держав надішлють своїх представників.

"І якщо у випадку з Угорщиною цьому не дивуєшся, та Париж відверто розчаровує",
- додала політик.

Геращенко нагадала, що Франція завжди засуджувала репресії, цензуру, авторитаризм , в яких відбулись "вибори" в РФ, а також їх організацію на окупованих українських територіях. За таких умов, підкреслила політик, невідомо, як можна йти на "інавгурацію вбивці".

Окрім того Геращенко вважає інформацію про те, що 7 країн ЄС збираються делегувати своїх представників на церемонію, сигнал, що й Україна має посилити свою дипломатичну роботу.

"Важливо, аби українське МЗС прокинулося і закликало французьких і інших європейських колег, дипломатів інших країн світу не брати участі в так званій "інавгурації" вбивці, проти якого діє ордер Міжнародного кримінального суду",
- заявила Геращенко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, з чимзмирився Захід у питанні кремлівського диктатора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

8 травня 2024, 17:20

Вот из-за таких пещерных дипломатов вроде Геращенко и портятся отношения с важными партнерами. Мы не в том положении, чтобы возмущаться и указывать странам, от которых мы в полной зависимости, что делать, а что нет. Завтра Макрон обидится и пошлет нас за русским кораблем, а мы будем сидеть и чесать репу где взять боеприпасы. С голой сракой, зато очень гордые и довольные собой, как обычно. Бывают случаи, когда лучше тактично промолчать. Он нам ничем не обязан и может так сделать в любой момент. Так зачем испытывать судьбу и публично делать такие заявления?


Новини