Головна Новини Політика України 2024 У Верховній Раді засмутили прогнозом щодо закінчення війни з Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

У Верховній Раді засмутили прогнозом щодо закінчення війни з Росією

Війна не закінчиться тільки тому, що цього хоче України, чи тому, що суспільство втомилося від неї

сьогодні, 11:46
Поділіться публікацією:

Народний депутат Богдан Яременко, коментуючи план перемоги президента Володимира Зеленського, визнав, що в ньому немає того, чого хотіли б побачити багато українців.

У Верховній Раді засмутили прогнозом щодо закінчення війни з Росією

План перемоги

"В плані немає того, що хотіли б побачити втомлені війною українці, вони хочуть побачити план з пунктами, підпунктами, датами виконання і виконавцями, щоб наприкінці вони знову їздили в Хорватію чи Єгипет", — відзначив нардеп.

При цьому він вважає, що такий план із чіткими термінами виписати просто неможливо.

"Немає такого плану. Війна закінчується не тоді, коли цього хочемо ми, а коли з цим погодився наш ворог. Тому наш детальний план — це закон про мобілізацію, це закони про підвищення податків, а точніше зміни до цих і багатьох інших законів (які не подобаються депутатам, які за них голосують не меншою мірою, ніж решті громадян), покликані віднайти ресурс для ведення війни. Адже правду нікуди подіти та й не потрібно ховати — немає такого плану, де війна і кровопролиття закінчуються лише тому, що ми хочемо чи стомились", — заявив Яременко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент Володимир Зеленський презентував у Верховній Раді план перемоги України, виконання якого у значній мірі залежить від підтримки союзників. Саме тому, частина експертів та політиків назвали план перемоги нереалістичним для виконання, підкреслюючи, що Україну в НАТО у найближчій перспективі точно не запросять. Саме тому з’явилася думка про те, що після провалу "плану перемоги" нібито з’явиться "план миру", який нібито уже розробляють на основі мінських та стамбульських домовленостей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини