Головна Новини Політика України 2024 У Верховній Раді вважають, що Тищенко має скласти мандат
commentss НОВИНИ Всі новини

У Верховній Раді вважають, що Тищенко має скласти мандат

Нардеп Микола Тищенко повинен скласти мандат, вважає нардеп Софія Федина

25 червня 2024, 12:11
Поділіться публікацією:

Нардепу Миколі Тищенку повідомили про підозру у незаконному позбавленні волі екс-бійця спецпідрозділу "Кракен" у Дніпрі, за ч.2 ст.146 Кримінального кодексу України

У Верховній Раді вважають, що Тищенко має скласти мандат

Микола Тищенко

Підозру повідомив Генеральний прокурор України. За даними слідства, 20 червня у Дніпрі група осіб за вказівкою народного депутата протиправно позбавила волі колишнього військовослужбовця ЗСУ. Певний час потерпілого тримали в неволі та завдавали тілесних ушкоджень.

У ДБР кажуть, що це зробили за попередньою змовою групи осіб та із застосуванням фізичної сили та спецзасобів. Генпрокурор погодив клопотання в суд щодо обрання йому запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту.

"Я дуже сподіваюсь, що Коля Тищенко цього разу не уникне покарання. А ще він має скласти депутатський мандат. Також повинні бути притягнені до відповідальності і поліцейський (звільнення- це не покарання), який заламав військового, і ті так звані гурівці зі свити Тищенка, які брали участь у побитті. І головне зараз припильнувати, щоб раптово справа не завершилася нічим", — написала у Фейсбуці нардеп Софія Федина.

При цьому політолог Максим Ялі каже, що він взагалі не розуміє, чому спільнота радіє врученню Тищенку підозри.

"Так випускається пар соціального обурення. Показали фоточки з пачками готівки, дорогий годинник та інші атрибути "влади". Вангую, що все на цьому закінчиться. Як було багато разів", — відзначив у Фейсбуці політолог.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що колишній міністр соціальної політики Павло Розенко висловився про ситуацію як про піар-акцію, припускаючи, що Тищенко швидше за все уникне серйозного покарання, завдяки своєму статусу та попереднім деклараціям про доходи та активи.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua

Новини