Головна Новини Політика України 2024 У Верховній Раді відреагували на обшуки в НАБУ: апофеоз ідіотської реформи
commentss НОВИНИ Всі новини

У Верховній Раді відреагували на обшуки в НАБУ: апофеоз ідіотської реформи

Народний депутат Сергій Власенко відреагував на інформацію про те, що в НАБУ співробітники Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Нацполіції проводять обшуки. За його словам, навіть важко уявити що стане наступним

22 травня 2024, 18:33 comments1145
Поділіться публікацією:

Національна поліція та Спеціалізована антикорупційна прокуратура проводять обшуки в НАБУ. На цю інформацію відреагував народний депутат Сергій Власенко.

У Верховній Раді відреагували на обшуки в НАБУ: апофеоз ідіотської реформи

Сергій Власенко

"Це апофеоз цієї ідіотської реформи "антикорупційної інфраструктури". Навіть не уявляю, що буде наступним. Але суспільство аплодує, тож продовжуємо і очікуємо",
- відзначив нардеп.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що стало відомо про те, що співробітниками САП та Нацполіції проводяться обшуки у НАБУ.

Як відзначив журналіст Юрій Бутусов, з санкції спеціального антикорупційного прокурор Олександра Клименка прокурори САП та співробітники департаменту стратегічних розслідувань Нацполіціі проводять обшуки у одного з детективів спецпідрозділу НАБУ. Відомо, що цей детектив працював під прикриттям. Нібито підставою для проведення обшуків стала справа про розголошення даних досудового розслідування в резонансній корупційній справі.

При цьому Бутусов звернув увагу на те, що підрозділ агентів, які працюють під прикриттям, є найбільш таємним у НАБУ. Саме тому виглядає дуже дивним той факт, що Клименко фактично надав поліції та Олегу Татарову доступ до багатьох матеріалів роботи цього підрозділу. На думку Бутусова, це повинно мати дуже серйозні наслідки.

Окрім того, журналіст стверджує, що акція антикорупційної прокуратури продемонструвала конфлікт, який є між двома антикорупційними органами. Наслідки цього конфлікту, на його думку, можуть бути цілком непередбачувані. Він навіть прогнозує, що ця справа може зачепити багатьох керівників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини