Головна Новини Політика України 2024 У Верховній Раді розповіли, що буде, якщо РФ переможе в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Верховній Раді розповіли, що буде, якщо РФ переможе в Україні

Народний депутат Олександр Мережко розповів, що у разі перемоги в Україні Росія стане ще більш агресивною

11 червня 2024, 21:03 comments1122
Поділіться публікацією:

Одним із завдань Глобального саміту миру, окрім реалізації власне саме "формули миру" президента Володимира Зеленського є демонстрація державі-агресору Росії єдності більшості країн світу перед загрозою, яку Росія становить для глобальної безпеки та міжнародного права, заявив народний депутат, голова парламентського Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва Олександр Мережко.

У Верховній Раді розповіли, що буде, якщо РФ переможе в Україні

Олександр Мережко

За його словами, терористичній Росії потрібно продемонструвати, що держави з різних регіонів та культур об'єднані у прагненні відновити міжнародний мир і зупинити злочин агресії проти України.

При цьому Мережко додав, що нині Володимир Зеленський має великий авторитет серед світових політиків. Важливо, що він особисто переконує колег та партнерів, щоб більше країн були представлені на Глобальному саміті миру.

Нардеп переконаний, що такий підхід має велике політичне і психологічне значення. За його інформацією, вже 107 країн та міжнародних організацій, включаючи ООН, погодилися взяти участь у саміті.

На його думку, світ має відкинути ілюзії про те, що Росія зупиниться, якщо переможе в Україні.

Правда в тому, підкреслює Мережко, якщо Росія переможе в Україні, вона стане ще агресивнішою і продовжить свою імперіалістичну експансію. Під загрозою будуть Молдова, країни Балтії та інші члени НАТО. Тому важливо зупинити агресора зараз, щоб запобігти майбутнім актам агресії, підкреслив нардеп.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що відмова офіційного Пекіна брати участь у саміті миру, який у найближчі вихідні відбудеться у Швейцарії, стала "гірким розчаруванням" для президента України Володимира Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

11 червня 2024, 20:24

Люди готові брати участь у сумнівній поведінці, якщо її потурає авторитетна особа.


Новини