Головна Новини Політика України 2024 У Верховній Раді розповіли, хто насправді винен у провалах військових на фронті
commentss НОВИНИ Всі новини

У Верховній Раді розповіли, хто насправді винен у провалах військових на фронті

У проблемах, на думку Володимира Ар’єва, винні ті, хто бездумно змінює військове керівництво

5 липня 2024, 11:42 comments3823
Поділіться публікацією:

У Верховній Раді розповіли, хто насправді винен у провалах військових на фронті

Війна в Україні

Як вважає нардеп Володимир Арєв, нинішні повідомлення про великі проблеми на фронті є наслідком обезголовлення військового командування на початку року. При цьому, за його словами, справа не в персоналіях, а в тому, що потрясіння такого масштабу в керівництві будь-якої структури, коли міняють майже всіх, неодмінно призведуть до поганих наслідків.

"Тепер у безуглих блогерів і блогерок, які підготували ґрунт для нинішніх проблем ще тоді, нова істерика. Зрозуміло, вони ніколи не визнають, що стали частиною біди, відповідальність за яку цілком є на Зеленському, як на верховному головнокомандувачу. Він тоді з особистої неприязні до Залужного не зупинив руйнацію командування, а його ефективний менеджер навіть надихав процес. Як наслідок, менеджер отримав додаткову владу і почав особисто проводити співбесіди з кандидатами перед призначеннями на командні посади", — заявив нардеп.

На думку Арєва, очевидно, це все було зроблено з однією метою — покласти провину за всі втрати на військових, що зараз і робиться.

"Мета — відвести звинувачення у провалах від президента, адже про перше обезголовлення генштабу, як про першу ланку в ланцюзі подій, переважно забудуть. А за неминучі наслідки того рішення ручні експерти і блогери тепер звинуватять тих, хто зараз керує армією і хто від самого початку був призначений жертвою у підлому, добре прорахованому плані", — вважає політик.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що зараз ситуація на фронті, дійсно, складна. Тривають активні бойові дії, оскільки, на думку експертів, диктатор Путін хоче мати кращі переговорні позиції. При цьому є загроза, що найближчим часом ЗСУ можуть втратити два міста.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини