Головна Новини Політика України 2024 У 2024 році ніяких виборів не буде: експерт розповів чому
commentss НОВИНИ Всі новини

У 2024 році ніяких виборів не буде: експерт розповів чому

Політики повинні забути про вибори та припинити витрачати на них час і ресурси

10 квітня 2024, 22:22
Поділіться публікацією:

У 2024 році в Україні неможливі вибори, а тому всім політикам необхідно припинити думати про них, вважає політолог Ігор Рейтерович.

У 2024 році ніяких виборів не буде: експерт розповів чому

В Україні неможливі вибори, поки війна. Фото з відкритих джерел

"Офіс президента не повинен думати про те, як провести вибори, поки Володимир Зеленський очолює політичні рейтинги. Зараз потрібно зрозуміти одну просту річ, що у 2024 році ніяких виборів не буде. Цього року вибори неможливі. Хочете вести підготовку до 2025 року – ведіть, але виключно технічну. Тобто має працювати ЦВК, повинен оновлюватися реєстр виборців, щоби можна було оголосити вибори, коли закінчиться війна і буде скасовано воєнний стан. А всі політичні історії та спроби провести вибори під час війни лише закінчаться подальшим падінням рейтингу Зеленського", – наголосив політолог.

Ігор Рейтерович також прокоментував результати останнього соціологічного дослідження групи "Рейтинг", згідно з яким діяльність Зеленського загалом схвалюють 63% громадян України.

"Цілком очікувано, що рейтинги Зеленського падають. Це нормальна ситуація. Водночас поточному рейтингу глави України можуть позаздрити чимало лідерів європейських демократичних країн. Порівняйте, наприклад, рівень довіри німців до Шольца та рівень довіри українців до Зеленського. У нашого президента він суттєво вищий. Тому немає нічого страшного у падінні підтримки Зеленського", – заявив експерт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська армія накопичує ресурси для тривалої війни, переконаний заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. "Маємо розраховувати виключно на самих себе — розбудовувати власний ВПК, інвестувати у внутрішні розробки. Україні доведеться воювати, поки існує Москва у сьогоднішньому вигляді", — відзначив військовослужбовець.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що міноборони Росії продовжує шукати в жіночих колоніях кандидаток для відправки на війну з Україною. Співробітники міністерства відвідали щонайменше чотири виправні установи, де вербували росіянок на війну проти України. В Іванівській області військових цікавила жіноча колонія №3, яка розташована в Кінешмі. "У кого є медична освіта — вербували в медперсонал. Решту — у штурмові підрозділи", — розповів адвокат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Донбас

11 квітня 2024, 06:58

Чем дольше будет жить одно зеленское ссучье отродье, тем больше Украинцев будет погибать и тем больше будут обогащаться зеленые выблядки. Вся суть этого реалити шоу зеленского ссучьего отродья.

Правдоруб

10 квітня 2024, 21:57

Лживый бред! зеленского и всю его банду к стенке и тра,та,та. В этом году народ восстанет и снесет эту банду слуг минорных. Достали реально уже всех


Новини