Головна Новини Політика України 2024 Стало відомо, як Арестович допоміг зіграти на руку російській пропаганді і Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, як Арестович допоміг зіграти на руку російській пропаганді і Путіну

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович допоміг російській пропаганді, переконаний політтехнолог Олексій Голобуцький

24 червня 2024, 16:43
Поділіться публікацією:

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович дав інтерв’ю російській журналістці Ксенії Собчак. Як підкреслив політтехнолог Олексій Голобуцький, вони 40 хвилин говорили ні про що, щоб запустити необхідний Росії меседж — старий світовий порядок зруйновано, правила, прийняті після Другої світової війни, перестали працювати. Як результат — треба запроваджувати нові правила.

Стало відомо, як Арестович допоміг зіграти на руку російській пропаганді і Путіну

Олексій Арестович

Як каже експерт, це — суто путінський наратив, який він відкрито просуває з 2022 року.

"І от для чого знадобився Арестович: щоб озвучити тезу Путіна нібито "з українського боку". Ну а улюблениця "дяді Вови" Собчак необхідна, щоб задати правильне питання і максимально поширити необхідну відповідь. Фактично, Арестович долучився до "когорти українців ім.Путіна", корисних і навіть підгодовуваних: до Бойка, Медведчука, Сальдо, Януковича... Тих, кого планували робити гауляйтерами України, а тепер робитимуть "захисниками інтересів і прав російськомовних українців" в повоєнних органах влади за квотою Путіна, яку той намагатиметься закріпити в мирній угоді", — вважає Голобуцький.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Олексій Арестович в інтерв'ю російській журналістці Ксенії Собчак повідомив, що планує взяти учать у виборах в Україні. За його словами, він буде висувати свою кандидатуру на виборах, щоб "дати народу шанс". При цьому Арестовчи заявив, що кремлівський диктатор Володимир Путін є його супротивником, бо його військові знищують мирних українців, Проте за потреби Арестович готовий йому посміхатись та тиснути руку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини