Головна Новини Політика України 2024 Скандал між Маляр та Совсун: у деклараціях депутатки не виявилося чоловіка-військового
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал між Маляр та Совсун: у деклараціях депутатки не виявилося чоловіка-військового

Нардеп Совсун, яка всім розповідає про чоловіка-військового, не вказала його в жодній декларації

3 липня 2024, 15:03 comments2306
Поділіться публікацією:

У квітні поточного року під час ефіру програми "Новий відлік" на каналі "Перший" між депутаткою від "Голосу" Інною Совсун і колишньою заступницею міністра оборони Анною Маляр виникла суперечка стосовно мобілізації та ротації військових. ЗМІ вибухнули заголовками про те, що "Маляр довела до сліз дружину військового (Совсун)". Водночас у депутатки, якщо вірити її двом останнім деклараціям про доходи, офіційно чоловіка немає.

Скандал між Маляр та Совсун: у деклараціях депутатки не виявилося чоловіка-військового

Інна Совсун

Так, за 2023 рік членами своєї родини Совсун вказала лише себе та сина від попереднього шлюбу, а також кошти, які отримує від ексчоловіка у якості аліментів.

За 2021 рік, у декларації Совсун також відсутня будь-яка згадка про наявність чоловіка. 

За 2022 рік декларація Совсун на сайті НАЗК взагалі відсутня.

Водночас під час ефіру програми "Новий відлік" Совсун називала себе саме "дружиною військового", який мобілізувався у 2022 році.

“Мій чоловік пішов захищати країну. Вас, всіх тих, хто нас зараз дивиться. Я два роки на нього чекаю. Я регулярно не сплю ночами, так само як сотні тисяч інших жінок, які чекають своїх чоловіків", — заявляла Совсун.

Відповідно, за таких обставин, Совсун мала б декларувати свого чоловіка і у 2022-му, і у 2023-му роках.

З яких причин депутатка "Голосу" приховала ці дані, очевидно, тепер мають з'ясувати у НАЗК.

При цьому відомо, що після хейту у соцмережах та ЗМІ Ганна Маляр публічно вибачилася перед Совсун за те, що довела її до сліз через питання демобілізації військових. Екс-чиновниця пояснила, що під час ефіру її обурив той факт, що Совсун утрималася при голосуванні за закон про мобілізацію, який був конче потрібен ЗСУ.

"Але мене це не виправдовує. Я не права. Я прошу вибачення у народного депутата фракції “Голос” Інни Совсун”, — написала Маляр у соцмережах.

При цьому, як розповідав портал "Коментарі" Інна Совсун закликала мобілізувати жінок.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини