Головна Новини Політика України 2024 Ситуація критична: чому The Washington Post пише Зеленський постав між поганим варіантом та ще гіршим
commentss НОВИНИ Всі новини

Ситуація критична: чому The Washington Post пише Зеленський постав між поганим варіантом та ще гіршим

Війна в Україні могла зайти у глухий кут через відсутність допомоги від США

7 квітня 2024, 21:15 comments2328
Поділіться публікацією:

Війна на  українській землі  зайшла в глухий кут. Беручи ситуацію на фронті, президент України Володимир Зеленський постає перед вибором між поганим варіантом та ще гіршим. Про це інформує The Washington Post.

Ситуація критична: чому The Washington Post пише Зеленський постав між поганим варіантом та ще гіршим

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

Причина в тому, що Америка  припинила надавати військову допомогу Україні, а допомоги від Євросоюзу не вистачає. Тепер перспектив для перемоги не видно, — стверджує видання.

"Зараз боротьба зайшла в глухий кут, українці щодня гинуть на полі бою. Але українці кажуть, що припинення вогню також не може початися, тому що воно просто дасть росіянам час поповнити свої сили", – зазначено в публікації.

Повідомляють, що  український президент  не хоче сідати за стіл переговорів з Росією, бо це буде токсичним кроком. Ще  Україні досі не вирішується  питання  з посиленням мобілізації.  Широкомасштабна мобілізація може призвести до економічних проблем, бо в Україні не зможуть  виплатити зарплати всім українським військовим.

"Ніхто не хоче насправді нести відповідальність на цьому етапі. Але це доведеться зробити. (...) Тож навколо цього також виникає соціальна напруга", — продовжив дипломат.

Ще цей же дипломат сказав, що в таких умовах Україна "не проживе ще 10 років".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський емоційно висловився про неясну позицію з підтримкою СШАРозбіжності в Конгресі США щодо нового пакету допомоги Україні призвели до того, що наша країна втратила півроку. Ще більше часу гаяти не можна. Це вже критично. Про це в інтерв'ю The Washington Post заявив президент України Володимир Зеленський. 

Глава держави розповів, що можливості України залежать від того, яке рішення ухвалить Конгрес США. За його словами, поки наша країна не знатиме, що має постійну підтримку США, "українські солдати залишатимуться там, де вони зараз знаходяться на сході".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини