Головна Новини Політика України 2024 Шмигаль ходить під відставкою: кого йому готують у наступники
commentss НОВИНИ Всі новини

Шмигаль ходить під відставкою: кого йому готують у наступники

Президент Володимир Зеленський готовий відправити Шмигаля у відставку, повідомляє УП

3 липня 2024, 19:27
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський втомився від чинного прем'єр-міністра Дениса Шмигаля і, ймовірно, розглядає можливість його заміни. Про це виданню "Українська правда" повідомили джерела у команді глави держави.

Шмигаль ходить під відставкою: кого йому готують у наступники

Денис Шмигаль

За інформацією співрозмовника видання, президент втомився від Шмигаля, і це, буцімто, видно по ставленню на нарадах. Співрозмовник відзначив, що Зеленський уже навіть не особливо вже навіть слухає голову уряду.

"Це якась вже навіть більше емоційна річ, аніж прорахунок… Зеленський хоче постійно якихось креативних рішень і пропозицій, а Шмигаль хоч і виріс за останні роки, але не може повністю змінитися", – розповів співрозмовник видання.

Інший високопоставлений представник команди президента стверджує, що за останні два місяці це вже другий захід на звільнення Шмигаля.

Джерела видання кажуть, що потенційним кандидатом на заміну Шмигалю є міністр економіки Юлія Свириденко, яка також обіймає посаду першого віце-прем'єра, тобто є першою заступницею голови уряду.

Також нібито розглядається кандидатура колишнього міністра розвитку громад Олексія Чернишова, який зараз керує "Нафтогазом". Однак, щодо його кандидатури є сумніви, особливо після розслідування журналістів про його зв'язок із директором НАБУ Семеном Кривоносом.

Нагадаємо, портал коментарі розповідав, що президент Володимир Зеленський також буцімто розчарувався і у Головнокомандувачу ЗСУ Олександрові Сирському. Нібито очільника України розчарували події на Харківському напрямку, а саме: прорив окупантів, який був допущений. Втім, попри незадоволення та критику Сирського нібито найближчим часом міняти не будуть.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини